[7月新番已出]少女☆歌劇 Revue Starlight レヴュースタァライト 集中討論(2)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
on9 normal個隻boss點樣打
死哂成隊先打到佢大半血
一隻單體技4星都無
奶閪了,要打三次
完全唔知點打 maya開左盾都下下打千幾
平時PVP見啲人隻單體技必殺大大力一下打成萬
有依啲4星既人實打得好爽
十連全2星

好彩必中4星中左yachiyo
我用個fd隻rank7香子爆擊打萬幾都係打唔贏佢係咪整活動個時將hard同normal隻boss掉轉左
起碼打兩次咪得我要打3次
打第2次條血係上場淨低個條血黎?
屌 想要新香子
.....有無人換AC
有毒花 同4星音無唔知乜春
我仲慘
中撚左3張禮裝都唔出角色卡
啱啱上貼吧見有人4彩出4禮裝
d 抽率好似仲衰過fgo
ya
我都要打3次…諗緊打高級..拎key,easy王好唔好

死哂成隊扣左咁多
先得兩隻4*角 仲要瘋狂出同一張禮 搞到我開始見到出彩卡都冇哂反應
起碼都叫有4星既
咁難打
呢個活動其實做落好唔抵 燒哂堆哂D石落去爆體打都係唔抵
除非抽到隻4星EVENT香子返黎煲爆做6星+高RANK

無既話又要殺HARD隻BOSS起碼要打10~20場先殺到一次
當你場場打細關都出兩條匙, 都要打15場細關先夠匙打一次HARD BOSS
當你成隊勁到打10次就完到一次HARD BOSS

即係150場細關=80粒糖=1500體

以我自己開到第2SET禮物係打到第3關個度計起,
每次抽SET 10連都要20粒糖, 即係打完HARD BOSS都淨係抽得4次10連
但第2SET個POOL大到係: 大当たり= 11/200
假設閣下係歐洲人入面既上等人
10連5次中哂POOL2 既大当たり都要3000體
之後仲有POOL3~5

原意係想打EVENT D錢拎黎升本隊,
但如果以唔用EVENT角黎打又效率低好多既前題黎講
即係要全部打EVENT打返黎既資源ALL IN EVENT角
谷爆哂隻角有剩資源先可以用哂落自己本隊度
成個EVENT都係打黎唔知有咩用
一係不停刷NORMAL BOSS
2場BOSS=40條匙=20場細關=200體=10粒糖=5連抽
迫你抽隻香子 / 練果隻送角
+200% /+100% damage
香子唔係必中咩?

禮裝多到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞