汽車用品店員,你問我答 (2)

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
無做改裝野唔熟
只賣汽車美容用品 + 精品
上手後面個車牌留低左啲黑色3m雙面膠紙漬,有冇嘢可以整走佢
3M 事 3M 了

師兄,我之前搬野唔小心整花門邊(白色一條條痕),如果用soft99的專色補油筆,有冇得救?或者有冇其他方法?謝謝你!
呢D其實唔算大單野, 點會無得救
你搵返個色 code 去買枝油筆攪下就得
程序: https://www.hkcarproduct.com/%E8%BB%8A%E8%BA%AB%E8%8A%B1%E7%97%95%E4%BF%AE%E8%A3%9C/
唔該晒!
巴打想問色code點睇 前兩日打開車頭同b柱位都有幾張貼紙,但唔知邊行先係code,又唔記得影低
記得好似xxx/0咁樣,係咪呢個
你都係影低 send 比我我話你知
唔一定要搵我買的放心
有冇product令條胎黑返
依加好似唔啡唔黑 用到好舊咁
但其實用左唔夠兩年
tire shine

用晒兩隻定2揀一?
2揀一
架車hi花左d 拎出車房要2千蚊
如果想自己整應該買d咩試下?
點解你間野D開門時間咁吊鬼?
星期六唔開
星期日開兩個鐘
平時收7點

有D野又唔包郵,你叫人點買
有D野又唔包郵,你叫人點買 <-- 唔包原因係運費太貴, 包左賣價就唔同
以前只係開星期 1 - 5, 收 8 點
但 7 點後根本好少人黎, 反而個個都想 weekend 開
星期六開個排又有人講返 6日 都係黎唔到
咁咪開星期日, 但星期日我都有老豆老母老婆仔女架,
而且我試過開長時間 d 根本一樣, 係黎既就會黎, 冇心黎你開 7x24 都係唔想郁
屌得我一個你是唔是想做死我?
部車一個月前做哂去油膜加雨敵 平時細細雨開水撥最慢個格都冇事
今日一開頭開慢速水撥都冇聲同跳 開最快個格水撥就開始嘈同跳
係咪應該夠期換一換水撥
水撥有幾耐?如果1年未夠應該未夠期 wor
同埋你泊室外定內
如果唔係你可以再去多次油膜再上過雨敵
唔知幾耐呀 有條上手換既 有條上手換左幾個月唔知咩牌子黎
如果換哂2條3M會唔會好D? 定係清一次唔加雨敵試下?
如果落大雨好危險 又睇唔清前面又嘈
如果係我會 2 樣都做齊一了百了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞