484 回覆
104 Like 39 Dislike
用手r佢背隻會係度扭屎忽

可能唔舒服
好撚咸濕!當2舊石係女日磨夜磨

可能唔舒服

R個殼佢地會痕

龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜龜

一家大細

一家大細

其實呢隻公仔叫乜名
唔知,不過我好中意佢
以前潮特一樓好多,而家絕左種
唔知,不過我好中意佢
原來個公仔叫做Kuma kuma
唔知,不過我好中意佢
原來個公仔叫做Kuma kuma

啱啱上網搵到
想問下隻盾條頸同手腳都生左d一粒粒嘅野 係咩黎?同埋佢成日夜晚係到叫 係做咩事 見佢識街識走肯食肯柯應該唔會感冒或者肺炎架
想問下隻盾條頸同手腳都生左d一粒粒嘅野 係咩黎?同埋佢成日夜晚係到叫 係做咩事 見佢識街識走肯食肯柯應該唔會感冒或者肺炎架

想同你傾計
9up

想同你傾計
9up

龜識叫嫁?咩聲?"龜~~"

vvv咁聲 有啲尖 我啲龜成日係我朝早岀門口果陣叫 之後我就去同佢地say bye bye

想同你傾計
9up

龜識叫嫁?咩聲?"龜~~"

vvv咁聲 有啲尖 我啲龜成日係我朝早岀門口果陣叫 之後我就去同佢地say bye bye

白粉

今日買左呢隻 想買啱唔啱洗 因為上網見到好多燈都係假狗 無任何作用既 同埋25w一日要曬幾耐左右

今日買左呢隻 想買啱唔啱洗 因為上網見到好多燈都係假狗 無任何作用既 同埋25w一日要曬幾耐左右

呢隻熱燈黎 無uvb

呢隻熱燈黎 無uvb

uvb有無邊隻介紹

呢隻熱燈黎 無uvb

uvb有無邊隻介紹

你嗰隻係熱燈 同飛利浦膽無分別

外國養龜啲forum都話呢隻幾好

水龜買13w就得

呢隻熱燈黎 無uvb

uvb有無邊隻介紹

水龜買13w就得

聽日即去買 想問曬幾耐左右

uvb有無邊隻介紹

水龜買13w就得

聽日即去買 想問曬幾耐左右

一日八個鐘到就夠 不過呢隻燈無熱力 養水龜要加熱 可以用暖管 不過記得要加套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞