admin/連巴入一入,關於留言正負評既改進建議

184 回覆
257 Like 28 Dislike
1粒鐘係太短
呢個算係影響討論生態嘅改動,不如真係拎上述兩種方案官方公開諮詢一次啦
我哋呢到得幾位巴打留意,未敢話自己代表到大眾意見
由用戶揀睇唔睇就最好
Wish
我同意一刀切始終都係要投咗先有得睇所謂正負評,最好就直程取消埋佢

屌你個老母臭屄就係呢啲正負評搞到一代後生蠢蠢鈍鈍,冇曬獨立思考,你班連狗及其爪牙問撚下自己個良心啦,淨係掛住搵錢,屌你老母
又唔一定講到獨立思考咁嚴重嘅
你是但去睇j圖/伏post用正負評嚟分真係方便快捷
而且你真係agger嗰個人嘅comment嘅,畀個正評又何樂而不為呢,上得呢度討論打咁多字就係想得到人認同,做人就係你agger下我,我agger下你咁㗎啦
係冇獨立思考就係冇,有亦唔會因為個正負評系統而搞到冇咗,唔使乜都賴鳩連狗嘅
話明討論區,有咩認同或唔認同就應該直抒己見,而唔係用呢啲客觀效果控制輿論思想嘅所謂正負評操縱思想觀念價值觀。齋一個時事臺,連狗及其爪牙做嗰啲嘢就係要控制輿論風向,咁都重要護航,我都無話可說
有啲活動或者問題會令會員比較尷尬或者麻煩啦
佢地覺得唔太適合直接留言表達意見
所以有正負評可以作一種表態做替代品有問題咩
已經有加密,同埋公開討論區又要怕尷尬,而家講緊正負評本身個客觀效果就係控制輿論風向,擺佈思想價值觀,而呢樣嘢擺明就係連狗及其爪牙政治任務嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞