admin/連巴入一入,關於留言正負評既改進建議

184 回覆
257 Like 28 Dislike
咁點跟正負皮順序post.
利申j 圖post 多數用正皮順序睇 好正
你講到呢啲真係好難答你
其實睇post唔順序睇本身已經好反智
依家大家覺得啲人會亂撳所以先想加個功能fix fix佢,反而你就諗咁樣會唔方便你睇J圖

但既然你咁諗得,我覺得都一樣可以有返正負評個順序,但你唔知實際數字係乜啫,只係我覺得有啲無謂
事實

負評受害者

明明高質都俾人負

但真係要搞搞唔投票點可以睇

我無理由每個留言都投一次
抄me既

點解正負皮唔係自己畀咗先睇到?
https://lih.kg/741908
你喺創意台開,admin睇唔到
同埋無話邊個抄邊個啦,我都唔知有你呢個post
始終站務台都要有人講下呢件事架嘛,呢度先係會員表達訴求既地方
點解正負皮唔係自己畀咗先睇到?
https://lih.kg/744575

可能你講得唔夠全方位掛
再睇返個post你都係推左一次就放棄無再爭取
依家我再次爭取你又覺得唔舒服咁我都幫你唔到
我冇唔舒服
係你認真撚
呢啲正經post佢又唔會入黎睇
有時睇留言幾多人會睇正負皮數先? 見到個留言又長又多負皮真係唔多想睇 我寧願我睇完再自行判斷個留言嘅質素
post外就會睇正負皮數先決定入唔入,當初高登都已經係咁用
post內正負皮就會睇咗post內容先再望
如果太長就睇咗正負皮數先,之後都會立一立睇下佢衰乜,唔會盲跟
所以如果唔顯示咪會公平返啲
可以自己思考
push
唔係話全部人,但我覺得只要有小部份人,佢地留言其中一個顧慮係正負皮嘅多少,已經唔係一件好事。
我想連登有唔同諗法既人一齊討論,而唔係驚比人禁個制負皮就否定咗自己諗法,跟住我唔認同你又唔使理由咁負皮你,我請願比人quota直接屌,至少我知道你嘅理據再同你討論。
仲有學樓主話齋,批判性思考好緊要,睇正負評或多或少影響一個人嘅潛意識,作為一個咁多人睇嘅論壇,我認為要反思呢個system帶黎嘅影響。
仲有,5p殘體字有笑點都過百正評,下面屌得黎都冇用趕唔切,因為正皮嘅人一係唔理一係冇留意,變相唔會令寫錯字嘅人反省。

利申 cdrom睇唔過眼
唔洗改
或者可以開一個冇正負皮既 吹水台特別區
回應下
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞