最近睇緊邊套韓劇2 ?

1001 回覆
26 Like 92 Dislike
第3種魅力有冇人睇,李絮好正
有 為左李絮而睇

睇到最新果集未

我為左徐康俊睇 演技好又靚仔
終於有人講 男女主角好好演技 只係個劇本編得有d怪 最新個集睇到心都up埋
雖然係咁 但仍然覺得徐康俊同世恩最後一齊成件事會正常好多

同世恩一齊係相處好舒服,但好似普通朋友咁,唔覺得男主有幾愛佢,似責任同感情多d
14集最尾睇到喊,點解女主要咁慘
我支持男主女主
廿幾歲拍拖男女主都唔成熟,錯既時間遇到對的人
經歷左咁多,我覺得佢地可以一齊到老
有文彩元我一定睇
係既 但係女主都選擇左 佢放棄在先 你諗下若果女主幸福生活 男主順利結婚了
第十四集最後個幾分鐘喊到仆街
本身有睇今生是第一次 已經好鐘意李絮個種成熟既知性美
第3種魅力有冇人睇,李絮好正
有 為左李絮而睇

睇到最新果集未

我為左徐康俊睇 演技好又靚仔
終於有人講 男女主角好好演技 只係個劇本編得有d怪 最新個集睇到心都up埋
雖然係咁 但仍然覺得徐康俊同世恩最後一齊成件事會正常好多

同世恩一齊係相處好舒服,但好似普通朋友咁,唔覺得男主有幾愛佢,似責任同感情多d
14集最尾睇到喊,點解女主要咁慘
我支持男主女主
廿幾歲拍拖男女主都唔成熟,錯既時間遇到對的人
經歷左咁多,我覺得佢地可以一齊到老
係既 但係女主都選擇左 佢放棄在先 你諗下若果女主幸福生活 男主順利結婚了
第十四集最後個幾分鐘喊到仆街
本身有睇今生是第一次 已經好鐘意李絮個種成熟既知性美

雖然係女主選擇左
但分手後男主著警察制服揸車去女主間髮型屋道別,女主見到男主架車之後追o個幕
我覺得有d伏筆
想睇下得番兩集,編劇點幫女主洗白(講到當初有咩苦衷o個d)
仲有佢阿哥講咩針同線既故事
覺得鋪墊緊d野
結局真係好難估

今生第一次李絮正d,長頭髮襯佢
雖然唔係好靚但有氣質同model身型

不過我係睇徐康俊,你不是人類嗎靚仔到

利申:絲,not gay
有乜好睇?
Player
Beauty inside
2個主角真係好有曖昧氣氛
翻睇緊茶煲阿四
男一完全破壞晒套劇,完全係選角錯誤
之前睇about time覺得林世美好西
依加陶斯又覺得佢好正
男一有邊個岩
我睇返今次4個主角都好高下
劇情描述男一係一名靚仔 , 起碼都要搵個好樣啲先啦 ,

論演技又未夠班 , 俾徐玄真直壓 , 變身之後啲替身都好演技過男一
韓國人眼中佢係算好樣
點解好似冇咩人講馬成的喜悅
好好睇 成個故事框架好好
民工咁嘅樣 , 果啲要顯現靚仔一面嘅場景感覺佢自己都有啲尷尬
睇左第一集就棄左 , 劇情係啲愛回家式誤會
文彩元有仙氣先 keep 到我無棄到 , 肉酸 CG 貓 , 男一掛住chok 樣chok 到啲戲好屎
我都係因為有崔振赫先追呢套
大蘇岩唔岩
陶斯睇到好忟
點解連續2套都咁樣浪費左
不過不失 , ok 靚
蘇志燮做型格路線係 OK , 師奶會啱睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞