最近睇緊邊套韓劇2 ?

1001 回覆
26 Like 92 Dislike
可以睇埋愛情的溫度
成日係度諗
呢D post唔俾講劇情的話
到底應該講咩
係咪個個都只可以回"xxx好睇/唔好睇""xxx好正"?
討論好難唔講到少少劇情架

想先睇佢套新劇

話說本來想睇馬成先 因為已經有十幾集
不過ptt啲友仔對後面幾集反應唔係咁好 話唔知演乜 可惜
最後應該係小神父用佢最後一次犧牲自己
幫佢師父大神父驅魔
送賤種樸日圖落地獄
新一輪月火睇好壞爸爸同車太鉉、裴斗娜的最完美的離婚 [img]assets/faces/mf/hoho.gif[/img]
有徐賢真我就追硬

徐玄振啲戲真係好撚正
我心目中最好戲嘅韓國女演員
依家緊貼睇緊,幾好睇
Btw狐狸新娘星睇左2集有啲想棄劇
但係李帝勳做男主角又覺得會好睇🤦🏻‍♀️
Beauty inside睇到第四集又幾好追
徐玄振好正喎d戲
呢套先發現佢幾靚 靚過之前又吳海英 可能造型問題
我之前都覺得佢係路人靚女 個樣好悶(?)
所以比人大推個兩套劇都冇睇過
今次呢套雖然有今生男主 但係都諗住pass
點知睇到某個預告 女主坐喺架車度 我淨係記得當時見到女主個一刻有種正中紅心既感覺 好靚好型好女王
即刻將套劇加落養肥清單
可以睇埋愛情的溫度

不過愛情的溫度好睇但係有啲拖
Beauty inside睇到第四集又幾好追
徐玄振好正喎d戲
呢套先發現佢幾靚 靚過之前又吳海英 可能造型問題
我之前都覺得佢係路人靚女 個樣好悶(?)
所以比人大推個兩套劇都冇睇過
今次呢套雖然有今生男主 但係都諗住pass
點知睇到某個預告 女主坐喺架車度 我淨係記得當時見到女主個一刻有種正中紅心既感覺 好靚好型好女王
即刻將套劇加落養肥清單
可以睇埋愛情的溫度

想先睇佢套新劇

話說本來想睇馬成先 因為已經有十幾集
不過ptt啲友仔對後面幾集反應唔係咁好 話唔知演乜 可惜

真。唔知做咩
拖拖拖拖拖
依家做緊韓劇,好似得鬼客好睇?
可能老神父會死,仆日圖再上的士佬身?
啱啱開始睇鬼客,冇想像中禁驚
佢冇啲突然出黎嚇你嗰啲位
硬係覺得老神父差唔多集集都係到
又係錦包庇隱瞞啲野
應該都係朴日圖上左佢身架啦
(目前睇到第6集)
jump scare 咪又會比人話低質
內容有深度又懸疑
睇左兩集離婚萬歲,超悶頂唔順
係呀
睇到第8集就棄咗
頂唔順,好悶
好耐之前啦喎
我反而想男主就係朴日道
如果寫到好似宿命咁
得男主先對付到朴日道
再同歸於盡先殺到咁就正
我都睇緊舊劇voice1
原本都機會係的士佬,但第12集特登講佢畀仆日圖攪重要盲眼講到好似男主角係仆日圖,馮係咁安排就一定唔會係佢。
老神父係仆日圖無懸念架啦
之前睇你地講以為神父有咩決定性線索 , 睇完但都係無凌兩可 , 其實最後可能神父同的士佬都唔係朴日圖
睇到殺唔死人果集就棄左
最後個個都有超能力 , 沖大左個頭收唔到個尾
上細路身果 part 就有突然出黎嚇你嗰啲位
咁邊個似d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞