最近睇緊邊套韓劇2 ?

1001 回覆
26 Like 92 Dislike
近期d劇無套好,睇guest算係咁啦

呢期好好啊 有新娘星同beauty inside
睇guest睇到燥,究竟邊撚個先係 唔想係男主自己。。。。
另外唔想kaist有事 點解要上佢身喎
佢有咁憎姜咩
馬成的喜悅冇人睇?
回左post 都冇人留意
睇左一集 , 男女主角無撚里頭一見鍾情 , 成集跑黎跑去唔知做乜鳩 , 暫棄[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

飛到pk
鬼片黎架?
名叫鬼客 , 當然係鬼片 , 拍到電影級數咁
電視唔可以太恐怖,有限制架,我有d驚
OCN 拍架, 尺度好鬆架

好想睇但係好驚
邊d值得開?
新一輪月火睇好壞爸爸同車太鉉、裴斗娜的最完美的離婚 [img]assets/faces/mf/hoho.gif[/img]
有徐賢真我就追硬

徐玄振啲戲真係好撚正
我心目中最好戲嘅韓國女演員
依家緊貼睇緊,幾好睇
Btw狐狸新娘星睇左2集有啲想棄劇
但係李帝勳做男主角又覺得會好睇🤦🏻‍♀️
Beauty inside睇到第四集又幾好追
徐玄振好正喎d戲
呢套先發現佢幾靚 靚過之前又吳海英 可能造型問題
新娘星ok喎 蔡秀彬
根本就靚
真係好靚
我之前都覺得佢係路人靚女 個樣好悶(?)
所以比人大推個兩套劇都冇睇過
今次呢套雖然有今生男主 但係都諗住pass
點知睇到某個預告 女主坐喺架車度 我淨係記得當時見到女主個一刻有種正中紅心既感覺 好靚好型好女王
即刻將套劇加落養肥清單
睇完第十二集已經知撲日圖係楊神父個死賤種……………
睇啦………
快睇
原來心裡的聲音10月尾播
但換撚哂人
唔敢寫包單
男主都好多疑點
雖然我都覺係神父
唔會係男主角,扑日圖只會殺人唔會救人囉。
講緊廿年前個儀式將佢既能力壓住左吖嘛
男主好多解釋唔到既疑點
個個都話響佢身邊既人都會死,又突然重新右眼有事,巫婆果番話等等,重點係話佢本人都唔知,察覺唔到的,呢啲都希望再解釋
不過當然,神父既疑點似啲,當日細路女見過隻野係會響果個隧道出現,而琴日果集又見到佢見議員,同埋佢打過去賓館明明當日個職員仲問男主老豆點解咁耐都唔收線
而神父就同男主講 佢老豆馬上收左線

想快啲到下星期
楊神父係仆日圖無懸念啦
個個瘋狂劇透 , 真係唔敢入黎
鳩估
朴日圖當日係睇中
男主角身上能力所以上佢身
男主比人封左身所以朴就走
上左個神父身直到而家
要討論實會有少少劇透啦
的士佬當年細個被仆日圖上身,明明後來上左後生神父身(依家靚仔神父個大佬),應該係仆日圖後來再係後生神父上左老神父身?
上後生神父身既係小鬼唔係朴日圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞