最近睇緊邊套韓劇2 ?

1001 回覆
26 Like 92 Dislike
輕鬆zip時間都幾好
有冇人都好鐘意女主角嘅朋友--家庭主夫 佢做親配角都好搶好好笑
千年老二 , 對佢感覺一般 , 演技麻麻
呢套好睇的
正信
其實李民基係inside beauty 同埋今生是第一次兩套劇d演繹同演技有乜分別? 點解都係得死口死面一個表情?
Beauty Inside 真係好有趣,佢改左電影少少設定,多左好多男女主角互動
一個月有7 日會變身 , 根本做幕前工作係唔多合理 , 仲要紅到上一線果隻
Signal真係好好睇
覺得韓版好睇過日版
大家都係睇徐玄振 唔駛留意個面癱男主啦
我覺得搵李宗碩做男主仲好
至少靚仔夠chok頂得住個男1
但我又覺得佢面癱得幾型,高冷
乜原來有日版? 邊個原創架?
好難想像一個表情演哂成套劇?
李宗碩表情多好多
咁都唔洗套套劇都係一個表情做到尾架
韓版先架 韓版之前係港版 港版之前係美版
港版真係好好睇 睇左3次 韓版睇左兩次
九回時間旅行
神的禮物14天都好好睇
各睇左三次
我鍾意日版
睇埋落去再睇吓點
voice
真係好正好有現場感睇到好緊張 每集結尾位都未完 有d吊人癮既事發生 想睇多集完哂件案佢
我剩係睇過韓版
睇到第4集已經頂唔順
明報專訊】韓劇近年深受亞洲劇迷追捧,成為網民煲劇首選,亦成為各大視頻網站,爭相購入播映權的對象。韓劇成為中、港、日、台劇界的指標,內地、香港的電視劇亦頻頻被指抄襲韓劇,不過近日在韓國熱播的劇集《Signal》,竟甚有TVB劇集《隔世追兇》的影子。

同靠陳年通訊器材查案

韓國有線台tvN開播10年,近年該台的作品愈拍愈好,多次拍出水準之作,深受劇迷愛戴,如「請回答」系列、任時完的《未生》、崔智友的《第2個20歲》、朴寶英的《我的冤鬼女友》,以及近期紅遍內地、朴海鎮主演的《Cheese in the Trap》,套套都有很好的收視。最近正在tvN台熱播,逢周五、六播出的新劇《Signal》,雖然主演的卡士不是當紅偶像,但憑口碑令收視節節上升,上周末一集錄得7%的收視率,成績理想。

..唔係掛,韓劇抄cctvb?
其實隔世追兇同Signal都係抄美國電影Frequency《隔世救未來》
睇到話一次變身變 7 日就覺得中伏 , 編劇係咪當觀眾傻仔 ?!
其實好多韓劇係抄美國電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞