一齊左三年既男朋友偷食

460 回覆
12 Like 8 Dislike
死肥婆
想知絲打男友點扮單身?

利申:巴打,想點醒身邊嘅女性朋友

唔教你
I know that feel,就快兩年,但我原諒咗佢,成日都會諗番起佢偷食,我上兩個男朋友都係偷食,之後分手,但對住而加呢個真係諗都無諗就原諒咗佢 佢都呃咗我成三個月,cheer up
分手吧
一次不忠、百次不容
今日佢做得出呢一次、就算佢話會改、真係無可能會改

蘊釀緊情緒
I know that feel,就快兩年,但我原諒咗佢,成日都會諗番起佢偷食,我上兩個男朋友都係偷食,之後分手,但對住而加呢個真係諗都無諗就原諒咗佢 佢都呃咗我成三個月,cheer up

好慘,點解個個男朋友都偷食
兩年女友 偷食 想死too

一齊死
點解男人發現另一半偷食 係會覺得女伴最仆街 比帽佢帶
女人就係focus落第三者幾仆街 搶佢男友?

要計佢應該扮左年半單身

我係focus落條仔到

我都想知,女人成日比人話係雞係公廁,咁啲男人呢?屌

fb咩字頭

我同個fdwtsapp聯絡

試下wtapp 佢

我都想知,女人成日比人話係雞係公廁,咁啲男人呢?屌

男人會叫你咪一碌尻打曬所有人

要計佢應該扮左年半單身

佢無扮單身個下先hurt,個條女仲知道我既存在存

男女大不同嘛,睇我個post都知啦
大陸啲女人,個老公去偷食,唔去打個男人反而大街大巷剝個第三者光豬。

我係focus落條仔到

其實我覺得你思想都成熟無太偏激諗埋一邊,只怪你遇人不淑,加油呀,祝你幸福
過來人帽事巴打想同你講聲:
加油,捱過去,世界好大,唔好放晒所有目光,心力落佢一個人到,做好自己,終有一日會遇到真正個個

我都係咁同自己講

之前一直唔知去唔去英國留學好
依加有d信心報名

報啦 新環境會易讓你忘記過去不幸運同傷悲
分手啦
如果扮單身 轉身離開得
我覺得樓豬唔需要委屈自己 你嘅好佢唔識欣賞 未來仲有識欣賞嘅人等緊你
出下街 搵下朋友 或者搵啲嘢學下 吸多啲新鮮空氣呀 會好啲 盡量唔好屈喺屋企
記得前陣子先追緊絲打個旅記post
振作d
前排先去旅行
想知絲打男友點扮單身?

利申:巴打,想點醒身邊嘅女性朋友

唔教你

絲打,我唔係想學佢扮單身
我只係想知佢點扮咋
我覺得講出黎,可以比一眾絲打學野
但如果你唔想講就算啦

Btw 分手啦
分手吧
一次不忠、百次不容
今日佢做得出呢一次、就算佢話會改、真係無可能會改

蘊釀緊情緒

一個男人真心去愛一個女人
根本第3者無可能介入到你地
你男人根本就無用盡全心去愛你
今日呃得你一次、可能係感情
到將來還有什麼俾佢呃?
女人嘅青春好有限、唔好再哂咁多時間落呢個男人到啦

我知道我地呢d局外人一定係一眼關七、心水清又睇得通、始終感情呢樣野旁觀者清。 但你要諗下將來、唔好用自主感情去睇呢件事。 睇野要睇長遠少少。 將來如果你原諒佢、同佢係返埋一齊、結埋婚。你可唔可以有信心佢唔會再犯? 到時你同佢婚又結左、唔好彩仲有埋細路、你地點同你地嘅小朋友去交待?

可能我睇野好長遠、但我覺得男人通常做得呢樣野、極大可能係會重犯機會大

利申:巴打
我初戀同我4年咪又比帽我帶
岩岩分開係會生要死 過左一排就慣
最緊要搵朋友傾
樓豬傷心一個月就咪撚再傷心
我兩個月就習慣到
依家就黎分開左半年,都無咩感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞