一齊左三年既男朋友偷食

460 回覆
12 Like 8 Dislike
唔怕悶揀我
絲打 總之要記住傷心係冇問題
佢偷食 錯不在自己 但你可以反省自己係感情處理上有咩可以改過
唔好怪自己 既然佢唔願意為你定落嚟 都無謂同佢嘥時間
唔使迫自己move on 用幾多時間都冇問題 最緊要唔好搵水泡 沉澱左自己嘅感情就重新出發

如果你想搵陌生人訴苦乜都好 我相信連登一班巴絲都會陪你
死咩死姐
佢走寶之嘛 你大可以展開一連串既報復
就係活得比佢好
有咩事可以同大家傾下
或者可以同我講下
死左就無得傾!
點擊與肥矮柒毒男展開激情訴苦
絲打頂住呀!!
我都係過來人,之前幾個男朋友都係因為第二條女狠飛我

有個拍左兩年拖,拍緊個陣用無數藉口去搵ex同搵另一個好鍾意佢既女仔,而且同時flirt勁多女女。分左手之後仲要問我做唔做佢sp
利申 都無同佢搞過

我好明個種感覺係有幾難受,但無論點都好,比自己傷心一個限期,時候到就要快啲振作!我拍左兩年,用左兩年黎療傷,我相信你會比我更快振作到既!

記得呀!要令到自己活得更好,因為要好好準備自己去遇下一個更好既男人!我依加搵到個好好好好好錫我既男朋友啦,我相信你都一定會好快遇到!你仲有大把青春唔洗急!

利申 有史以黎係高登加連登最長既comment (識我既唔洗相認)
對自己好啲
男人,狗黎架嘛
真心咩人都唔好信 信咗然後俾人呃既感受太痛苦
好崩潰
可以點
好想死

Take care
原來唔止一個
哈哈哈
原來唔止一個

一個定兩個都已經無分別 出軌就係出軌
留低個分手msg就閃人啦 唔好再俾機會佢講說話傷害你
加油絲打~
樓主,個賤男唔肯黎見你既話,就幫佢pack好晒啲野扔出街啦
係咪假膠
成日見到呢個username
絲打你就算有男朋友都應該要繼續keep fit架 有好多女人就係因為拍左拖之後唔理自己形象而令男方岀去偷食 我宜家就算有男朋友都日日去做gym

不過你都係同佢攤牌啦,21歲仲後生呀!
你一定可以搵到個更好架
樓主 我岩岩都帽左
試下增值下自己 去做下gym
就算一齊番受苦既都係你
搵d鐘意做既野 你會捱得過架 加油
點解唔自己織頂綠帽畀妳男朋友戴吓?你不仁我不義

做唔出
原來唔止一個

一個定兩個都已經無分別 出軌就係出軌
留低個分手msg就閃人啦 唔好再俾機會佢講說話傷害你

好多野係佢到
樓主,個賤男唔肯黎見你既話,就幫佢pack好晒啲野扔出街啦

得我d野係佢到
其實佢係賤人對你唔係壞事呀
起碼一定放得低
到你放低回頭望既時候就發現依家嗌生嗌死係幾on9

頂住 去運動下幾舒服架
絲打加油 男朋友四年不斷出軌偷食都未散
一直都好憎自己覺得自己好on9 到而家終於開始心淡 但係佢又好似終於想穩定
而家完全唔知點算
去多次日本囉
轉個頭咁諗,好過你結婚先知條仆街玩外遇

一語中的,不要再想
利申:同樓主同一遭遇的人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞