一齊左三年既男朋友偷食

460 回覆
12 Like 8 Dislike

二十一
因為好撚窮
所以平時一係翻學一係就翻工
偶爾同fd行街行山
一有時間就陪佢
唔會咩都好但好多時都唔會拒絕佢

咁其實都唔會太痴身太無個人性格喎,遇人不淑實屬不幸
因為我有個朋友以前拍親拖都比人飛,但佢係靚女嚟,比人飛嘅原因係啲男人覺得佢太無性格,男朋友話咩都話好,無個人意見,好似好怕個男人嬲咁,男人覺得我朋友同佢一齊好似迷失咗自己咁,同佢分手勸佢做返自己。

可能係太無個人性格太痴身
為左省錢我基本都唔會出街
真係好得閒sem break 先會同fd行街行山
可能問題就係依到
拍拖拍到無左自己

男人就係咁架喇,又想你聽話又想你有性格又想要挑戰性。
加油呀,出街唔一定要用錢架,約朋友出去行下街傾下偈,唔好理個男人喇,呢個世界唔係得佢一個,唔會無咗佢唔得架。
妳男友係衰,

但我都希望妳嘗試原諒佢,

放下恨,才能容納愛

也不要猜疑自己的相貌;

或者連續三個都係仆街你好難受,

但如果你仆左三次都可以堅強落去,

話唔定個天會對妳另眼相看,

至少你第四個男人會由心底尊愛妳。

呢一刻,妳唯有預備進入黎明前的黑暗。

Sorry未做到
對上一個一齊一年就比我捉到
傷心到用左兩年先放低
不過多得佢我先認真讀書
可能今次都係人生交差點黎
要我去英國讀書
妳男友係衰,

但我都希望妳嘗試原諒佢,

放下恨,才能容納愛

也不要猜疑自己的相貌;

或者連續三個都係仆街你好難受,

但如果你仆左三次都可以堅強落去,

話唔定個天會對妳另眼相看,

至少你第四個男人會由心底尊愛妳。

呢一刻,妳唯有預備進入黎明前的黑暗。

最啱聽係你
爆佢上黎

因為我有個朋友以前拍親拖都比人飛,但佢係靚女嚟,比人飛嘅原因係啲男人覺得佢太無性格,男朋友話咩都話好,無個人意見,好似好怕個男人嬲咁,男人覺得我朋友同佢一齊好似迷失咗自己咁,同佢分手勸佢做返自己。

可能問題就係依到
拍拖拍到無左自己

邊度有咁多街去吖,為左無性格而分,只能說幼稚,根本節儉是美德 l like it

多謝你讚我
絲打加油
連登有愛
絲打除咗行山,做下其他運動啦!好似游水,跑步 你會等到一個珍惜你既人

其實我一得閒就會跑步
但翻學實在太忙無時間
跑得好少

我都係啊 平時要返工,夜晚又返學,依家都少跑咗 不過點都會一個月跑幾次,加油啊 時間沖淡一切
絲打 越講越發覺你同我個fd好似 好怕相認

可能問題就係依到
拍拖拍到無左自己

男人就係咁架喇,又想你聽話又想你有性格又想要挑戰性。
加油呀,出街唔一定要用錢架,約朋友出去行下街傾下偈,唔好理個男人喇,呢個世界唔係得佢一個,唔會無咗佢唔得架。

我一定會減肥
希望下一個會更好
係咪讀city
爆佢上黎

唔想影響佢工作
依加起步中。。。

fb咩字頭

係啊
媾緊條女又瘦又靚
我就愈來愈肥

你唔好咁啦,
講真如果我愛一個人,就算佢脫髮大肚腩我都一樣咁愛佢架。只怪你男朋友未定性,你同佢一齊都唔會有幸福架。

我都係
佢都唔靚仔但有層樓揸手
大把女埋身

有層樓就大把女埋女咁誇
係咪讀city

唔係

你唔好咁啦,
講真如果我愛一個人,就算佢脫髮大肚腩我都一樣咁愛佢架。只怪你男朋友未定性,你同佢一齊都唔會有幸福架。

我都係
佢都唔靚仔但有層樓揸手
大把女埋身

有層樓就大把女埋女咁誇

以前識佢買公屋已經都多女
依加海景私樓你話呢
爆佢上黎

唔想影響佢工作
依加起步中。。。

識諗
再係咁佢實出事
根本唔使你出手

fb咩字頭

我同個fd我wtsapp聯絡

fb咩字頭

我同個fdwtsapp聯絡
傷心一陣好啦
你人生仲有幾十年要行 呢度只係3年姐
想知絲打男友點扮單身?

利申:巴打,想點醒身邊嘅女性朋友
分手吧
一次不忠、百次不容
今日佢做得出呢一次、就算佢話會改、真係無可能會改
爆佢上黎

唔想影響佢工作
依加起步中。。。

識諗
再係咁佢實出事
根本唔使你出手

點解?
佢做野係幾有熱誠

fb咩字頭

我同個fd我wtsapp聯絡

咁應該唔係
Bye
傷心一陣好啦
你人生仲有幾十年要行 呢度只係3年姐

但除左屋企人,對最耐就係佢
我地半同居
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞