一齊左三年既男朋友偷食

460 回覆
12 Like 8 Dislike
食得住家飯多都會想食下麥當勞

條女瘦過我
放手啦絲打 偷食冇得原諒
用三年黎confirm個男仔係仆街,樓主真係遇人不淑,好過結婚生仔先知佢有外遇。又或者算重覆犯下錯誤 揀開同一類男仔

既然肥左之後冇晒信心,樓主係咪應該做運動、控制飲食keep fit,拎返失去左既自信呢?

今次呢件事可能係一個契機 畀樓主你無牽掛去英國留學呢!

可能係
的起心肝申請獎學金
有就走
好崩潰
可以點
好想死

我EX同我一齊左6年,踏入第七年既時候同我講佢同我最最最好既朋友上左床 我係電話聽住佢講既時候 我個位最好既朋友就正正企左係我隔離

加油啊絲打
唔好再返轉頭 你捱過呢段時間就會發覺好彩你離開左呢個人

不能想像的痛
比我應該自殺死左
諗起佢地起我張床到搞野
好反胃...
分手啦 唔值得 佢都溝得第個 預左分手
用三年黎confirm個男仔係仆街,樓主真係遇人不淑,好過結婚生仔先知佢有外遇。又或者算重覆犯下錯誤 揀開同一類男仔

既然肥左之後冇晒信心,樓主係咪應該做運動、控制飲食keep fit,拎返失去左既自信呢?

可能係
的起心肝申請獎學金
有就走

樓主可以報左英國個邊先
跟住話有野同佢講,就係去英國
分唔分手隨得你
上佢度執埋啲野走

你想玩鳩佢咪扮唔知佢偷食
但係fb直頭寫single set公開
佢問起咪話你都係扮single食女姐,我都想食仔呀
好崩潰
可以點
好想死

我EX同我一齊左6年,踏入第七年既時候同我講佢同我最最最好既朋友上左床 我係電話聽住佢講既時候 我個位最好既朋友就正正企左係我隔離

加油啊絲打

比我做下八婆
咁你之後同個fd點

可能係
的起心肝申請獎學金
有就走

樓主可以報左英國個邊先
跟住話有野同佢講,就係去英國
分唔分手隨得你
上佢度執埋啲野走

你想玩鳩佢咪扮唔知佢偷食
但係fb直頭寫single set公開
佢問起咪話你都係扮single食女姐,我都想食仔呀

佢hide 左relationship 好耐
無謂丢臉啦我
好崩潰
可以點
好想死

加油啊絲打

不能想像的痛
比我應該自殺死左

當時真係有諗過死左佢
但一諗起屋企人就

絲打你一定一定會遇到對你最好既人
當你再望返轉頭諗起呢個ex 你只會諗自己鬼um眼同左呢條茂利一齊
好崩潰
可以點
好想死

加油啊絲打

比我做下八婆
咁你之後同個fd點

直到以加都無聯絡過 已經事隔4年喇
最後一次聯絡係個晚之後佢同我whatsapp講左句對唔住
話以為我一早知但我無野
心諗 我會唔會係一早知啊 咩風聲都無
我同佢講 呢個世界係會有報應 結果早4個月到咁岩見到佢ig public睇到佢同佢男友分左手 原因係第三者

所以 呢個世界 真係 有 報 應
絲打加油 男朋友四年不斷出軌偷食都未散
一直都好憎自己覺得自己好on9 到而家終於開始心淡 但係佢又好似終於想穩定
而家完全唔知點算

點解唔分?
你心情係乜

長情 覺得佢會改
勿屌
屌,前排唔係去完旅行黎咩
仲打哂游遊記
仲打哂游遊記

一去完就發現
絲打加油 男朋友四年不斷出軌偷食都未散
一直都好憎自己覺得自己好on9 到而家終於開始心淡 但係佢又好似終於想穩定
而家完全唔知點算

點解唔分?
你心情係乜

長情 覺得佢會改
勿屌

我知佢對上一次拍拖都有偷食
都係比人捉到
條女原諒左佢
一次左6年最後都係分手

加油啊絲打

比我做下八婆
咁你之後同個fd點

話以為我一早知但我無野
我同佢講 呢個世界係會有報應 結果早4個月到咁岩見到佢ig public睇到佢同佢男友分左手 原因係第三者

咁啱姐,大部分賤人都得不到應有報應
諗起佢地起我張床到搞野
好反胃...

我朋友係同女友同居
佢都係帶囡囡返屋企係張床開餐
仲要用埋同一set玩具
再加留倩影

最後無事

點解唔分?
你心情係乜

長情 覺得佢會改
勿屌

都係比人捉到
條女原諒左佢
一次左6年最後都係分手

大把男人都有出去玩 偷食既偷食,叫雞既叫雞 偷食+叫雞又有
真係多到你唔信

比我做下八婆
咁你之後同個fd點

話以為我一早知但我無野

咁啱姐,大部分賤人都得不到應有報應

人生流流長 時晨未到姐
諗起佢地起我張床到搞野
好反胃...

我朋友係同女友同居
佢都係帶囡囡返屋企係張床開餐
仲要用埋同一set玩具
再加留倩影

最後無事

好撚污.....

長情 覺得佢會改
勿屌

都係比人捉到
條女原諒左佢
一次左6年最後都係分手

大把男人都有出去玩 偷食既偷食,叫雞既叫雞 偷食+叫雞又有
真係多到你唔信

ok再也不信愛
仲打哂游遊記

一去完就發現

自己再去多次啦
仲打哂游遊記

一去完就發現

自己再去多次啦

有錢一定會去
發現自己講唔野咁濟
聲沙曬
發現自己講唔野咁濟
聲沙曬

為左d咁既人就講唔到野
值得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞