[J-POP] 大原櫻子討論區 (2)

991 回覆
8 Like 2 Dislike

截圖來講都好清wor

櫻子個手機前置鏡頭都咁清,應該換手機了

Instagram 直播 櫻子臨尾奸笑好可愛

木住咀的笑容

櫻子個手機前置鏡頭都咁清,應該換手機了

木住咀的笑容

眼袋咁黑既

木住咀的笑容

眼袋咁黑既

木住咀的笑容

眼袋咁黑既

櫻子無化妝個樣係咁架

木住咀的笑容

眼袋咁黑既

櫻子無化妝個樣係咁架

唔夠瞓

有時化左妝都幾黑
いきものがかりの聖恵ちゃんと
Superflyの志帆ちゃんと
金爆の鬼龍院さんと
back numberの依与吏さん の4人で
大原櫻子ちゃんの舞台を観に行って
帰りに餃子食べるとか
今思い出してもとても豪華
いきものがかりの聖恵ちゃんと
Superflyの志帆ちゃんと
金爆の鬼龍院さんと
back numberの依与吏さん の4人で
大原櫻子ちゃんの舞台を観に行って
帰りに餃子食べるとか
今思い出してもとても豪華

櫻子冇乘機集下郵

有直播

成功睇左

有直播

正,連續兩日

成功睇左

巴打佢講咩
我睇一陣閂左

一有即狗衝左入去

成功睇左

巴打佢講咩
我睇一陣閂左

一有即狗衝左入去

我番緊工唔開得聲,淨係入左去睇畫面咋
開緊會睇唔到
Little Voice 公式Instagram 直播會 連續5晚八點開始有相出,今晚的是.........

第二彈

Little Voice 公式Instagram 直播會 連續5晚八點開始有相出,今晚的是.........

第二彈

櫻子應該未出現?
https://mobile.twitter.com/sakurako_Snow/status/824112449846710272/video/1

另一段長少少

韓國fans的comment俾櫻子讀左出來!!!

第二彈

櫻子應該未出現?

應該最後才出
https://mobile.twitter.com/sakurako_Snow/status/824112449846710272/video/1

另一段長少少

佢識韓文?

另一段長少少

佢識韓文?

唔知,只係用日文話有韓國的fans
下次到我地宣示香港的地位喇

下次有機會同櫻子講咩好

下次有機會同櫻子講咩好

得閒來香港飲茶

下次有機會同櫻子講咩好

得閒來香港飲茶

日文點講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞