[J-POP] 大原櫻子討論區 (2)

991 回覆
8 Like 2 Dislike
我隻碟送到啦

邊度訂來得咁快?

amazon掛我估
我都有訂
佢sd左個email黎話delay一日 聽日先到

係呀amazon

已入iphone 瘋狂loop

Hirari同Coming Soon狂loop
我隻碟送到啦

邊度訂來得咁快?

amazon掛我估
我都有訂

係呀amazon

我都係幾鐘意coming soon
我隻碟送到啦

邊度訂來得咁快?

amazon掛我估
我都有訂

係呀amazon

我都係幾鐘意coming soon

今次4首都好滿意
癡線 隻碟8號出 今日已經到左

利伸:加拿大巴打 而家仲係9號

amazon次次都好快

amazon次次都好快

巴打抽到邊張postcard?

amazon次次都好快

Amazon 昨天早上9點前已寄到我公司

amazon次次都好快

睇你係邊間訂
有5款

amazon次次都好快

睇你係邊間訂
有5款

amazon就係相中款

amazon次次都好快

睇你係邊間訂
有5款

amazon就係相中款

唔係抽架,amazon訂一定係依款

amazon次次都好快

你地係咪用特快?
我要十七號先到

amazon次次都好快

你地係咪用特快?
我要十七號先到

Premier shipping
今天Oricon 日榜繼續第四
且看電影明天上映會否有刺激
今天Oricon 日榜繼續第四
且看電影明天上映會否有刺激

keep到幾千就有機
明晚日本時間深夜12:58 CDTV有櫻子唱ひらり
http://www.sakurako-web.com/news/media/20170310_3075.html

此雑誌必買

又係呢件leo要作勢開佢連鏈既衫
今夜もお楽しみいただけましたか?!
次回は3月17日(金)23:30〜
1時間スペシャルです!

LIVEアーティスト
Cocco
鬼束ちひろ
flumpool
大原櫻子
ぼくのりりっくのぼうよみ

トークゲスト
Cocco
鬼束ちひろ
ダチョウ倶楽部

お楽しみに!!!

下星期出演LOVE MUSIC!!!

amazon次次都好快

你地係咪用特快?
我要十七號先到

我買果時佢冇得比我揀
我諗就係囉 因為DHL黎

amazon次次都好快

你地係咪用特快?
我要十七號先到

我買果時佢冇得比我揀
我諗就係囉 因為DHL黎

我用econokic,預計要下星期五先到
今夜もお楽しみいただけましたか?!
次回は3月17日(金)23:30〜
1時間スペシャルです!

LIVEアーティスト
Cocco
鬼束ちひろ
flumpool
大原櫻子
ぼくのりりっくのぼうよみ

トークゲスト
Cocco
鬼束ちひろ
ダチョウ倶楽部

お楽しみに!!!

下星期出演LOVE MUSIC!!!

終於出富士音番啦!

今晚00:58 CDTV 有櫻子「ひらり」的live
3月17的 Music Station 未有櫻子。可能24才出?
3月17的 Music Station 未有櫻子。可能24才出?

無所謂啦,橫掂賣得好唔好都唔係靠Music Station

最緊要有得出

想睇多幾場live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞