[J-POP] 大原櫻子討論區 (2)

991 回覆
8 Like 2 Dislike

呢張相腳好短

成個身都好短

見到fb話似四重奏入面既滿島光, 佢一講我就覺得似

満島光係我最欣賞的女演員,由「Love Exposure 」已開始鐘意。不過我剩係睇佢D電影,冇睇佢D劇
鷄年祝大家 雞毛鴨血 事事順利。
希望櫻子雞年好似佢扮雞叫咁樣 一鳴驚人

呢張相腳好短

成個身都好短

満島光係我最欣賞的女演員,由「Love Exposure 」已開始鐘意。不過我剩係睇佢D電影,冇睇佢D劇

今次套四重奏都幾高質, 得閒可以睇下
鷄年祝大家 雞毛鴨血 事事順利。
希望櫻子雞年好似佢扮雞叫咁樣 一鳴驚人

雞年快樂

呢張相腳好短

成個身都好短

google左,個樣好似剛力彩芽

套衫D style似姐, 個樣唔似
雞年快樂,身體健康
Little Voice 竟然是這位阿叔壓鈾

來自江戶川萬時的twitter

來自江戶川萬時的twitter

櫻子個位置都幾靚
http://www.vivi.tv/topics/2017/01/3505/

之前vivi 2月號的訪問網上版
Little Voice 啲飛好似賣曬了。相信地方公演陸續有來
https://instagram.com/p/BP4jG5jgECl/

櫻子IG 打千秋

咁大個千秋
官網主頁新圖。可愛 衣服也好看

嘩,依張好靚

嘩,依張好靚

我戀愛了

嘩,依張好靚

我戀愛了

靚到爆
微博歌迷會有2月calendar.
近期最美的calendar

個頭真係set到好高

個頭真係set到好高

增加長度可以令視覺上的闊度減少

正如頭髮散開左右兩邊可以令塊面看起來冇咁闊
今季月9第2周收視6.9%. 看來平均收視跌破8%不是夢
M-ON! TV 首播「ひらり」MV

大原櫻子特集
【オンエア予定曲】「ひらり」他
放送日時
初回放送:2017/3/3(金) 22:30〜23:00

[url]‪ http://www.m-on.jp/program/detail/sakurako-sp-1703/‬[/url]
M-ON! TV 首播「ひらり」MV

大原櫻子特集
【オンエア予定曲】「ひらり」他
放送日時
初回放送:2017/3/3(金) 22:30〜23:00

http://www.m-on.jp/program/detail/sakurako-sp-1703/

3月,仲有段時間

個頭真係set到好高

但都唔覺得櫻子瘦左

個頭真係set到好高

但都唔覺得櫻子瘦左

咁根據番上面個理論,係咪即係佢肥左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞