[J-POP] 大原櫻子討論區 (2)

991 回覆
8 Like 2 Dislike
感覺很多fans認為特典仲好過fan club嘅待遇。櫻子要快D在FC補吓鑊,唔好得失D長期支持者。

我都覺得fanclub有點搵笨

今次在twitter 有很多負皮,我覺得主辦一方應考慮reserve 幾百張飛俾FC抽韱買。宜家最大問題係好多人想俾$參加都唔可以(大過25才,現有SoftBank 客,或者仍有長約在身的)
而且之後的FC活動應加多D福利了

感覺係櫻子本身人氣仲未太成氣候
無得做決定,所以任由公司擺佈
公司有咁蠢的決定都無辦法

公司白痴 櫻子受害。櫻子依家一定唔開心,應該去寫番D支持她的留言。

今晚24:45分又來了
感覺很多fans認為特典仲好過fan club嘅待遇。櫻子要快D在FC補吓鑊,唔好得失D長期支持者。

我都覺得fanclub有點搵笨

今次在twitter 有很多負皮,我覺得主辦一方應考慮reserve 幾百張飛俾FC抽韱買。宜家最大問題係好多人想俾$參加都唔可以(大過25才,現有SoftBank 客,或者仍有長約在身的)
而且之後的FC活動應加多D福利了

感覺係櫻子本身人氣仲未太成氣候
無得做決定,所以任由公司擺佈
公司有咁蠢的決定都無辦法

公司白痴 櫻子受害。櫻子依家一定唔開心,應該去寫番D支持她的留言。

今晚24:45分又來了

睇左,兩個對打機 類似俄羅斯方塊
結果櫻子完勝LEO
其實係Leo打機太渣,三兩下輸左
櫻子IG 更新

桜🌸 x 櫻子😍😍
櫻子IG 更新

桜🌸 x 櫻子😍😍

櫻子急住放櫻花相
https://mobile.twitter.com/MUSH_39rako/status/836769604168892416/video/1

SoftBank CM 的另一個version. 櫻子 壁ドン詳情
SoftBank 櫻子 campaign, 開賣2小時去了25張單
SoftBank 櫻子 campaign, 開賣2小時去了25張單

算係好定係唔好?

算係好定係唔好?

唔知 最緊要賣得晒。
年輕人好像較少用SB. 因為貴
之前成日以為oricon 開個login要問我拿信用卡,應該要收錢。原來純睇rankings 係唔使錢
之前成日以為oricon 開個login要問我拿信用卡,應該要收錢。原來純睇rankings 係唔使錢

或者應該話佢仲未過我信用卡數

終於扣左錢
Billboard Radio Song 「ひらり」首週入榜 42
藤原さくら 「桜の歌」首週入榜 40

終於扣左錢

oricon都有野值得比錢嗎?

終於扣左錢

睇番累積銷量同以前啲碟的銷量。應該玩幾個月就唔玩了
今晚TBS radio 生出演

終於扣左錢

睇番累積銷量同以前啲碟的銷量。應該玩幾個月就唔玩了

如果想知一些Album 和 Single 的初動及累積銷量可以幫手查
電台生出演完畢

カノジョ嘘 糖。好鬼cute
微博已有今月的 月曆。
今晚TBS radio 生出演

紮完馬尾又放返落來
Billboard Radio Song 「ひらり」首週入榜 42
藤原さくら 「桜の歌」首週入榜 40

ひらり應該會紅到的!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞