LIHKG 金銀幣討論區

496 回覆
7 Like 1 Dislike
你地係邊度買

HK: Royalex / Silver Coin Story
Overseas: Royal mint / Modern Coin Mart 再集運

LMP買銀都正

但係 LMP 好多銀幣都無咁一個一個咁買, 好多都要25+
買銀條金粒先少溢價
你地係邊度買

HK: Royalex / Silver Coin Story
Overseas: Royal mint / Modern Coin Mart 再集運

kitco係咪已經唔抵買。。。。。
同埋利昌仲屌唔屌得過
你地係邊度買

同埋利昌仲屌唔屌得過

未去過 kitco, 因為要開 account, 怕煩
Royalex 同 SCS 就貪佢買野簡單好多

舊年買咗個

重複咗
儲開銀條
利申:跟開屈sir學嘢

10oz 個隻?

1kg

46xx~48xx

買呢隻
就係鐘意佢個樣夠raw
儲緊英女皇1975-1986香港果套金幣
已入手6個

$1000 面值 1oz 金幣

22K
Gold content 0.4708oz

好貴, 買唔起
只夠錢儲銀幣

平平地儲銀條

平平地儲銀條

溢價少
仲可以玩層層疊
你地係邊度買

大洋金幣點睇
儲開銀條

10oz 個隻?

1kg

46xx~48xx

買呢隻
就係鐘意佢個樣夠raw

德國版賀利氏

平平地儲銀條

Panda coin 有冇得儲
十年左右 有冇升值空間

平平地儲銀條

銀係咪要間唔中搵野抹
儲開銀條

10oz 個隻?

1kg

46xx~48xx

買呢隻
就係鐘意佢個樣夠raw

德國版賀利氏

德國版粉嶺造
瑞士版瑞士造

買呢隻
就係鐘意佢個樣夠raw

德國版賀利氏

德國版粉嶺造
瑞士版瑞士造

唔怪得貴二百幾
你地係邊度買

同埋利昌仲屌唔屌得過

未去過 kitco, 因為要開 account, 怕煩
Royalex 同 SCS 就貪佢買野簡單好多

kitco買最方便,上去就得,但要買25+先抵
LPM要打電話預約又要樓下登記煩撚死,但多花款
帝銀買楓葉最平,單隻計,其他貴到仆街
間間都要填個人資料開acc

帝銀楓葉最少要買十隻
但佢好方便, 留電話同名就買得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞