港女youtuber係日本車廂拍片比日本人留言勸喻當無到

208 回覆
21 Like 510 Dislike
近近地去廣州體驗下3號線都得
呢d大眾樣仲好食 夠真實感
真實感 ?你平時屌充氣娃娃
你身邊d女同學同事個個陳法拉咁的樣?
聽巴打講佢地係同一間咩YouTube school出黎
學撚埋哂啲垃圾clickbait
港女自我中心,出國仲你惡晒咩,溶撚左都未撚識驚
Youtuber講日本最好睇都係好倫 又好笑又有認真知識post
YouTube school
上YouTube 大把外國人(特別係鬼佬)拍
不過唔會好似香港人咁企道德高地
早排去大板諗住睇下有咩介紹....睇左一大半都唔知講咩,鬼食泥咁
佢啲所謂大阪廉遊推介就係玩晒大阪周遊卡啲優惠
咁買大阪周遊卡畀嗰張目錄寫晒啦
仲使乜睇佢
其實幾失望,
你去左咁多次日本拍咁多片都唔知當地既文化,
咁撚迫就唔好拍啦 , 又話遲到又話個幾鐘車
有左sponsor之後真係差左好多,
懶音咁耐都係冇改善.

有時睇youtuber只係想睇下有咩景點/食野好介紹,
不過佢十個九句都係好味之類既水平.
都係算啦.
好樣衰
之前記得好似睇過佢有條片講上網買左野寄去酒店人地同佢收,其實都係唔係幾好啦,人地酒店唔係同你收網購野仲好意思講出來,如果個個有樣學樣人地做酒店多得你唔小
如果事前問定 其實無問題
因為酒店係有代收服務
好似你要去唔同地方可以將暫時唔用行李寄去下一個點先
但今次真係好seven
留學日本三個月
除左語言 唔該好好學下禮儀方面
粉乜絲丫
其實好多人上網攞料plan行程
等睇潛水一排 定係拍片道歉
又樣衰把聲又難聽
唔使睇佢啦
佢啲介紹流到旅遊書搵晒最平嘅嘢出嚟就算
完全無一啲少人知嘅貼士
不過佢識癡埋去Like Japan度攞資源拍片係有啲小聰明
低質女出低質片
DEL左條片就算數呀諗住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞