港女youtuber係日本車廂拍片比日本人留言勸喻當無到

208 回覆
21 Like 510 Dislike
RyuTV以前都有睇
呢排愈黎愈多Clickbait 冇追了

MaomaoTV基本上全部片都係Clickbait

洗撚你介紹
係人都知迫啦
番香港啦臭西 影衰晒
Ming仔教養點同到呢到港女比
日本人拍片不嬲唔可以出路人個樣 佢如果佢係日本youtuber一早比人屌到上天花板條片再被下架
一次都唔應該啦 正常成熟有腦又想拍條片講呢段經驗最多咪上網剪段類似既新聞片跟住再講番自己經驗咪得
唔拍片d人聽得明佢講咩
就算台仔,甚至大陸人都識搵片之後口講
明知人多重舉機真係搞鳩大家
其實ming仔拍旅遊vlog
如果果度係唔比拍片, mingjai會係去完之後係門口自拍講返段感受, 我覺得咁做幾好
Ming仔教養點同到呢條港女比較到
真係會拉?
點解有時見viutv/tvb啲旅遊節目可以拍埋個主持搭車(其他乘客都冇打格) ?
呢d港女可以生存到今日,我覺得已經係一個奇蹟
1. 極度自我中心,唔識睇人眉頭眼額,影響到人都怪返人轉頭。
2. 生活技能近乎零。係2018年唔識用google map嘅人,我可以肯定智商應該趨近負無限

無自知之明之餘仲咁厚面皮不停係咁講「哎呀我真係一個路癡」,一定係因爲垃圾老婆奴「K先生」同其他兵仔縱壞曬
我都有睇呢pair
但咪撚喺度推啦 係咪想害佢哋
ok
條臭閪仲話介紹日本 有啲日本介紹旅遊網有放佢啲片
呢啲咁基本都唔識 你要拍都要睇時機啦
根本係港女遊日
乜撚都YouTuber
垃撚圾
反而好奇咁嘅人都可以條條片都幾萬views
仲要係一件豬西 靚女都話冇內容可以睇下樣
以為條八婆真係第一次去日本, 點知原來去咗幾十次仲懶係大發現咁
咁嘅豬西樣仲話怕人哋三個男人夾住會蝕底俾人, 有冇諗過班男人遇著你件豬西同你身貼身先係蝕底嗰個
把聲好撚難聽
普通強國大媽一個

香港地鐵,d鬼佬都係車廂到影啦
影下又阿支阿jo, 架佬真係十足十廢柴
垃圾臭西港女
格都唔打 有d無品
有睇開其他日本人YOUTUBE都知
佢地影片會先BLUR左個人頭
問左OK 先會開番出黎
証明佢地係得到人同意
依條8婆靚唔靚我唔理, 但係佢影響到人就一撚定

D剪片又係條仔做既話
小心好似某D露波既女咁, 轉個頭條女走左佬, 剪片果個乜7都無架
人地係日本識左個日本仔, 重會唔會要你依個香港仔呀?
以為自己大晒咩,阻到人,仲聲大大
點解仲會有咁多人like?
屌你老母基本尊重都冇
真係好撚戇鳩
如果搭返普通車廂可以有更多 View, 咁你仲認唔認為佢會搭女性專用車廂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞