港女youtuber係日本車廂拍片比日本人留言勸喻當無到

208 回覆
21 Like 510 Dislike

負皮比個YouTuber
其實我覺得你要拍一次體驗係ok既 雖然會阻到人
但你個態度應該要對人覺得唔好意思同道歉下囉
仲好意思話人貼住你

同埋佢拍乜鳩去左咁多次日本 之前係東京咁多日搶福袋無試過咁迫?
咁嘅樣都可以做到youtuber
重有sponsor
咁都有狗公?
我估係得班未去過日本既小學雞會睇既啫, 果啲唔識野會真係當佢日本達人
一次都唔應該啦 正常成熟有腦又想拍條片講呢段經驗最多咪上網剪段類似既新聞片跟住再講番自己經驗咪得
日本有肖像權,客氣啲就同你講唔好影
唔客氣就Call警察黎調停
真心覺得佢好丑樣
唔拍片d人聽得明佢講咩
就算台仔,甚至大陸人都識搵片之後口講
明知人多重舉機真係搞鳩大家
講起又講
香港有pair youtuber 香港老公+日本老婆
幾好睇
其實ming仔拍旅遊vlog
如果果度係唔比拍片, mingjai會係去完之後係門口自拍講返段感受, 我覺得咁做幾好
如果係男人
一早俾人拉咗了
問題唔止係迫,係人地未必想俾佢影,咁樣迫住想走都唔得 不過實有痴線狗公話人地日本人都無話唔想影,個日本人留言係假
日本vlog只睇RyuTV, 夠哂真實又剪得好
阿倫同有條女都唔錯
連登都大把溝唔到囡既上網見到咩人有女性染色體都狗沖
日本人好多時都會基於禮貌唔會當面話你
但其實已經呢啲舉動已經令佢地唔舒服
平時睇啲訪問都知好多日本人唔滿意遊客既舉動

有幾可會見到日本人鬧交比人擺上youtube瘋傳
黃子華真係無講過
面斥不雅
唔拍片d人聽得明佢講咩
就算台仔,甚至大陸人都識搵片之後口講
明知人多重舉機真係搞鳩大家
問題唔止係迫,係人地未必想俾佢影,咁樣迫住想走都唔得 不過實有痴線狗公話人地日本人都無話唔想影,個日本人留言係假
日本人好多時都會基於禮貌唔會當面話你
但其實已經呢啲舉動已經令佢地唔舒服
平時睇啲訪問都知好多日本人唔滿意遊客既舉動

有幾可會見到日本人鬧交比人擺上youtube瘋傳
黃子華真係無講錯
面斥不雅
MaomaoTV?
有冇可能會有佢腳趾相
香港咪又係咁迫,我都見過鬼佬影
不過人地影張相就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞