港女youtuber係日本車廂拍片比日本人留言勸喻當無到

208 回覆
21 Like 510 Dislike
其實車廂咁逼真係唔太適合拍片,會影響倒人,又逼又剩。

撳咗入去望過下條片,cap圖入面個阿叔又無望倒個cam嘅, 似係佢刻意避鏡頭。我見你話佢廢事開聲屌,我以為係佢眼神有少少嬲爆爆,想衝上去屌佢果種。不過可能日本人含蓄d,或者佢好興只係無喺表情上表達出嚟。

佢話比三個男人圍,我初時以為佢係因為拍片而比三個男人圍住嚟兇佢。原來係話個車廂真係好撚逼,人貼人怕自己會蝕底。

不過咁逼咁辛苦,又影響倒人,真係盡量咪喺車廂拍,何況係去到其他國家。
第三張成張bam圖咁
呢啲臭閪賣去做雞就差唔多
屌佢老母臭雞生臭雞
日本地鐵出哂名逼,仲要拎部拍埋片,應該全程都好狼狽下

經此一役,我估佢以後都會揀女性專用車廂嚟搭
港人成日話支國人唔識尊重日本人文化,又話識分邊個係香港人邊個係支國人之類,我會話你聽日本人當然識分,佢識分咖哩味既屎定一係屎味既咖哩,反正都一樣唔係日本人
條女係支那雞黎

個樣寸到
如果比人禁實個頭迫佢含一定爽到仆街
唔屌唔得
好彩無click
被迫害妄想症
版權法根本係令到大廠無法無天咁賺取暴利,應該將佢廢除
https://lih.kg/788671
檢舉佢啦 垃圾
要癡都唔知佢啦,咁撚豬
樓主唔好起鋼住
睇返D回覆都係1天前回
個日本人係10小時前
比D時間佢,睇下覆唔覆先
可唔可以唔好再因爲自己想點點點
就去做惹人討厭既事啊
去左咁「多次」日本
好心多多小小都了解下當地文化啦
成條傻閪咁點乜撚啊 唔識日本人最重視既「讀空氣」收檔啦
要癡都唔佢啦,咁撚豬
其實佢個樣去到全世界邊頭都好安全
這麼醜的女 阿豬阿狗都做youtuber
日本車廂拍片真係可免則免
男嘅會被誤會做痴漢、女嘅阻撚住晒
為搏個like影響人真係最撚憎呢啲

欣賞樓主做法,
cap圖講再加密link免得比個臭西賺views
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞