科大hall 3冰川r完食物贊助又唔拎

648 回覆
1066 Like 21 Dislike
三仔同四仔不嬲都係收埋D垃圾MK, 上得莊果班自然都係一班垃圾MK
上咗東網
上埋yahoo
冰川一定得
年年都有學生組織玩失蹤比人推上報
d大學生係咪唔識學精少少
仲有上莊上到偷竹
我想知可以點炒車法
R sponsor 呢d反智行為真係唔知邊撚個發明,十足十街巿師奶講價咁,依家重要唔係講價咁簡單,係講緊可能一蚊都唔比喎大佬
仲守緊行為架
唔要都坦白講下咩原因啦
再襟下有咩解決方法 派比露宿者又好 點又好咪得
就咁一句cancel 冇品到 大學生
香港科技大學學生會冰川社三學生會就食物贊助事件之道歉聲明

我方 香港科技大學學生會冰川社三學生會 現就食物贊助事件鄭重向 髀魔-雞髀第一店 道歉,並就事件引致閣下之不便及不快致以衷心歉意。 我們明白外界皆十分關注是次食物贊助事件, 因此我們現將在此給予各界人士一個交代。

我方學生會於二零一八年八月二十七日至二十九日為期三日舉辦迎新營,期間我們需要龐大的資源去支持整個迎新營的運作,因此我們約於兩星期前聯絡 髀魔-雞髀第一店,希望能獲得該店的食物贊助,並藉此為該店宣傳。當時店方慷慨答應於八月二十九日上午給予我方200隻雞翼贊助。

但由於今天(八月二十九日) 上午因天雨關係以致活動時間需要臨時變動,我們未能及時作出恰當的安排和決定。我們亦承認基於個人疏忽,導致當時沒有為任何變動及時通知店主,我們因而為造成食物浪費感到非常抱歉及內疚。 為此我們已於該活動完結後即時親身到 髀魔-雞髀第一店 為整件事作出解釋及致歉, 亦已得到店主的原諒。在此,我們萬分感激店主的寬宏大量。

我方學生會已汲取教訓,並保證嗣後不會再有類似的事件發生,亦願意為 髀魔-雞髀第一店 負責一切的損失。對於是次事件為任何人,尤其是 髀魔-雞髀第一店 的店主及店員帶來麻煩,我們在此再次衷心致歉。

香港科技大學學生會冰川社三學生會
2018年8月29日

髀魔-雞髀第一店 店主聲明: https://www.facebook.com/626228727731759/posts/703477896673508/
當年bu仔幫明哥買左1600蚊飯卷比有需要既人
你班科大仔
通漲 應該買3200
Sorry囉 落雨濕濕 係hall屌下囡好過啦
拎雞翼 不了
由於今天(八月二十九日) 上午因天雨關係以致活動時間需要臨時變動,我們未能及時作出恰當的安排和決定。我們亦承認基於個人疏忽,導致當時沒有為任何變動及時通知店主,我們因而為造成食物浪費感到非常抱歉及內疚

仲要用落雨做籍口

你完全唔尊重個店主同d 食物呀

屌你老母大學生
我們因而為造成食物浪費感到非常抱歉及內疚
所以咪話 科大呢啲三大都要俾恆大仔踏在腳下
畀我會原諒佢哋, 唔收錢唔使賠

不過一定要喺我面前食曬佢 骨都要食埋
落雨就過到骨
我落雨斬人係唔係唔使坐監呀
影衰曬科大 連個道歉聲明都唔肯認錯,一路係到兜

個樣咁撚似會計妹既

唔得啦笑撚死我
錢都唔撚陪9up兩句就算
有無人打電話叫佢地起身食雞翼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞