科大hall 3冰川r完食物贊助又唔拎

648 回覆
1066 Like 21 Dislike
班友say左sorry咁
fb ig未見回應
正常,係港豬價值觀大學生講粗口仲衰過土瓜灣地陷
處事手法咁樣
根本仲係成個小學生咁
大學生啦仲細呀
識唔識有d擔帶呀
你估外人係你地老豆老母咩
話唔要就唔要
乜都唔理仲夠膽block人
唔怪得大專大學搞咁多除學科以外既課程啦
比人學下人情世故
社交叻d
點知班人讀左幾多都係咁
識讀書考試都無用啦
科大發言表示,就有科大宿舍學生會向食店徵求贊助後失約事件,已向相關同學作出了解,有關成員承認於處理事件手法上有所不當,已於今晚偕同科大學生會主席親身前往相關店舖,向店主鄭重道歉。發言人續稱,科大有就學生會的迎新活動提供指引,提醒同學應時刻留意言行、尊重自己及他人,並注意社會對接受高等教育學生的期望和要求。
屌個臨委P都搞鳩笑架咋喎.....
因為全球暖化 冰川融化
唔好意思,宜家入到大學都唔代表識讀書考試,因為宜家係廢物都入到大學
垃圾科大狗都唔屌啦
屌你老母冰狗出黎講兩句啦
關咩對接受高等教育學生的期望和要求……
正常人都唔會咁冇禮貌同責任感啦
簡直好似小學生做錯野比老師捉去道歉咁,笑那死。大
大學生喎,我科大grad都覺得真係極度樣衰
聽講冰川有嗰十八分入ust
少林寺畢業表示最好推到佢地仆街

咪話咩3仔定4仔
本身O camp同呢類莊就on9晒時間嘈撚到拆天唔知做乜鳩
人地外國黎exchange見到問咩黎真係唔好意思講影衰晒香港D大學
有覺唔訓有書唔讀唔知dem乜柒
喂你唔鍾意自己個科唔想讀無問題
香港都無乜幾個讀到自己真係想讀既野
咁你搵第D野學下
再唔係去下旅行見識下都好
再唔去去老蘭去disco落bar飲通宵都無咩所謂
但呢D所謂莊務真係不知所謂

再加上呢兩支本來就特別on9
推到佢地仆街
樓上有人話班廢中留言要校長道歉
我支持呀
最好驚動到D高層等佢地出黎做野一野Ban鳩晒你班契弟
再驚同埋其他U等佢地都約束下呢D on9 event
十八分都入到三大…………個社會咩事…幾時變台灣…
黃撚左就死哂狗
冇人篤出黎就笑笑口
btw
屌你好想執返兩隻
好似好好食
點解人地店長都開聲幫佢地洗白但自己都唔當面出黎道歉下
支那人邏輯
推到佢仆街
我指係向公眾
Block埋店主先好野 想就咁過骨 店主開聲 件事搞大左先知驚 欺善怕惡 成班個腦剩係識攞著數 咁多個人都諗唔到一個解決辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞