[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(4)

1001 回覆
722 Like 5 Dislike
YES,重複太悶
獨眼男輕撫小樹,「他不像你,完全不能了解盧因文字。」
為心愛嘅人爆seed 啲個都應該係先生要逼佢快啲強起嚟嘅原因之一
此外 靈異力嘅相似+五輪創世連神國都整到 所以成個大千世界入面先得佢可以咁快上到神4

不過世界之心就應該唔係用嚟訓練吉仔 而係吉仔諗個所謂嘅任務想江河唔係大乘都起碼知有唔同嘅體系 叫做有個底就可以用心之力去轉換出嚟 因為吉仔最欠缺嘅就係時間 要盡快逼江河強大 行返自己嘅路(簡化版)

吉仔應該就真係喺每個域界都有潛修到一定程度 如果唔係佢嘅8大分身都唔會以各域嘅名去命名 亦都冇咁嘅實力去用高階道法 而江河就...
呢個就係我係上一個post同江河平反既原因
係班花生友係到搞事 成日笑鳩老江
江活真心勁
上次巨人殺死嘉怡
先生即刻爆seed 到神四都擋得住 (當時先生只係半神)

唔知會唔會再死
然後入界域戰場到英靈殿,再做埋世界之心任務幫嘉怡復活

話晒 先生都係幫江河行佢果條修練之路 意圖複制另一個救世者
為心愛嘅人爆seed 啲個都應該係先生要逼佢快啲強起嚟嘅原因之一
此外 靈異力嘅相似+五輪創世連神國都整到 所以成個大千世界入面先得佢可以咁快上到神4

不過世界之心就應該唔係用嚟訓練吉仔 而係吉仔諗個所謂嘅任務想江河唔係大乘都起碼知有唔同嘅體系 叫做有個底就可以用心之力去轉換出嚟 因為吉仔最欠缺嘅就係時間 要盡快逼江河強大 行返自己嘅路(簡化版)

吉仔應該就真係喺每個域界都有潛修到一定程度 如果唔係佢嘅8大分身都唔會以各域嘅名去命名 亦都冇咁嘅實力去用高階道法 而江河就...
呢個就係我係上一個post同江河平反既原因
係班花生友係到搞事 成日笑鳩老江
江河真心勁
係獨眼男咁講姐
但係江河靠自己去知道個樣野係盧因文字.
又同先生一樣好想保護佢條女
知道同了解係兩回事黎既咁
老江只係因為有d神話知識
知道奧丁係世界樹倒吊+俾滴血棵樹
而領略到盧因文字
所以知道個d應該就係盧因文字
但佢係完全唔知點用同有乜用
個一刻佢更加冇諗住去掌握去學習
只係想快d完成任務救番慧怡
不過同我之前講既咁
老江已經知道學習同得到唔同力量既重要性
所以十年後佢學識用到都唔出奇
咁其實吉仔升lv方法好簡單
下下都搵人隊嘉怡姐就得
有見地
上次巨人殺死嘉怡
先生即刻爆seed 到神四都擋得住 (當時先生只係半神)

唔知會唔會再死
然後入界域戰場到英靈殿,再做埋世界之心任務幫嘉怡復活

話晒 先生都係幫江河行佢果條修練之路 意圖複制另一個救世者

先生本尊係咪武林 但好似記得有一幕先生叫魔法同武林留守萬事樓
魔法同修真呀係
魔法同修真呀係

睇咗都有幾年,覺得子爭巴可以plan到一個咁大嘅世界出嚟寫故事真係好犀利
有冇文
LM
早晨
唔好借啲意推post呀
文 我要文呀
好撚痕 係咁F5
一連四更但尋晚無文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞