[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(4)

1001 回覆
722 Like 5 Dislike
遲啲講點解啦
以後有問題直接召喚子爭巴就ok
無間域
靠身心靈全方位自虐上神階
未上已崩潰
菊花很重要 既靈異力會係咩
一定同菊花有好大既關係
好唔公平
呢個世界有d人努力一生
有班蛋散喺度按章工作
含沙射影緊d咩人
這就是現實
普通人分分鐘到死個日都唔知上面有班蛋散係到控制緊個社會
死咗都唔知咩事
菊花臉紅道:「其實我的異能可以進行定位。」

「那你快用異能查出它的位置。」

「那……哦……好吧。」菊花右手一揮,解除褲子裝備。

「你幹甚麼!?」

一個男人在自己臉前脫褲,嚇得江河差點一劍殺了他。

菊花聲若懸絲的說:「我的異能要光著屁股才能夠使用……」

江河臉色發白,「你……你的……真的嗎?真的?那那那那好吧。」

靈異力係異能進階版
既然異能係定位 進階可以做到隨意門咁好合理
我9估係可以瓹入佢個菊花直接傳送到想去既地方
留名
想問下點解火雲國個皇帝會想救煌朝既
我諗係因為聖皇到半神知道有由其他域黎嘅威脅存在,已經唔想再內耗掛
就等於老江係九域個到叫d人唔好再鬼打鬼
應該同心合力 放眼域界戰場
不過九域game d人知道戰場存在都仲要內鬥
何況真實域界內唔多人知道戰場既存在 so
推~
因為d人一來當佢係遊戲, 二來死咗就要重新黎過所以無人去冒險
其實好矛盾,強者是從不段的試練同競爭產生
無競爭無進步,一個和平界域入到戰場都係等死
同心合力唔見得比打生打死好

始動次元不過唔似九域,唔係game人死左就無 亦唔係個個想去變成強者
只係想好好生活
火雲皇帝可能有憐憫之心 唔想平民死
咁佢地平時做緊咩
食花生
要生關死劫既話
每個域界入面都有大量魔物 有迷宮有險境
再唔係可以直接入戰場歷練
內鬥根本就令到大部分人冇機會去試練
未踏出成為強者個步已經gg
冇錯 玩家vs玩家都係進步既方法
但唔會係明知有共同敵人都仲team kill升lv咁囉
純粹個人感覺 不喜任插
內鬥又唔可以話係冇機會去試練
有d宗門都係內鬥過濾左班廢既去重點培訓
只能說強既愈強, 弱既愈弱
無啦啦去山寨咁奇怪既 明明要趕返煌朝 係咪伏筆
邊部作品有提過七美德
講緊戰爭個d 郁d都死幾千幾萬人
咁點升lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞