[BL] 第194回召集腐男腐女 天天就是天天

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
咁都係時候要退落黎嘅...
其實印象中石田大人好似唔多主役...?
多數都係男主身邊嘅真愛男二...?
以前都有幾部
不過又真係好似男二最多
Bl
我對石田大人配開嘅角色嘅印象多數都係萬人迷但唔知點解對男主一往情深
例子有EVA, seed, 火影, 銀魂, 夏目, 無法逃離的背叛等等
真係配過唔少靚仔基佬
咁即係一知道都沖出去搵佢條屍?
好似話忘機已經好傷, 再罰都冇意思
但佢地而家日日在靜室扑野都冇人理

我雷點好簡單 受唔好比攻以外既人屌就得, 要菊潔 講到我朋友們都嫌我煩

但鳳于咁多年冇結局...我好似睇到咩火燒連環船,個受唔知邊個困在個塔度(?)就冇睇
太子我應該冇睇過
其實我比較喜歡睇現代, 不過我睇書好慢慢慢慢慢慢慢
仲有少年陰陽師 愛麗絲學園 今日是魔王
佢啲角成日都係靚仔萬人迷得黎又sad sad地
傻左
靚仔基佬!
天使になるもんっ! 個ミカエル
係呀 一知就出去 所以先救到 呀宛
情深王
再罰都冇意思 呢到係岩 書有講 但唔知係咪岩岩好罰完定點
天天就是天天! 旁人都理唔到啦

帝王冇你個雷點
唔多故事有呢個其實 老強我會接受到/原諒 但會覺得好慘

火燒連環船都好前
我比較鐘意睇古風 好浪漫
金玉王朝係民國風

現代查案有 天師執位
咩番黎?

當然文筆好到吸引我的另計, 好似魔道咁
個人最鍾意既文有
天瓶座 - 影帝們的公寓 (其他睇唔落)
非天夜翔 - 金牌助理 (其他睇唔落)
好多年前的動畫, 算少男向? 男主+女仔天使從天而降住入黎 果時興呢味
幾年前見版上有人推就搵黎睇
凌豹芝 好耐冇聽呢個名
我都睇過佢一堆
佢仲有出書?
迷羊高h
我鐘意睇劇情主戀愛副 又或者50 50都ok
但冇戀愛又唔會想睇
有出, 變左名叫冷豹芝
文風變好勁, 我睇左本講受係龍但平時係蛇(可變人), 用左70%長度講家族關係姑姑奶奶阿叔表弟表姐家僕有幾衰幾衰 然後20%增進感情 10%做愛但冇插入
睇到屌出聲, 捱得咁辛苦淨係吹兩吹 簡直前功盡廢!

拿, 我朋友又係推我迷羊
冇戀愛唔得呀, 只係唔需要太多支線
結局都冇插入?
冷豹芝呢個名都好似用左好耐
迷羊真係高h 佼佼者 有劇情 但真係玩h多 我就一般般
風弄好多都係先做後愛 但劇情真係
有套又係好多h又有啲劇情 但受一開頭俾人老強過
結局都冇插入
冷豹芝左幾年, 有一本都好睇, 叫<當攻是門技術活 >
係正常豹芝文

迷羊睇完都冇記憶
我雖然鍾意睇肉,但我都好注重攻受設有上討唔討好
俾人老強過 NO, NEVER
點樣先討好到你
點解要歧視俾人老強過嘅受
都話要菊潔
最好直男受 咁樣中雷機率會解低
攻菊不菊潔都OK 雖然都好少有
1V1 HE 傻白甜 is ok
好少睇傻白甜
洲洲啲要求
我好驚睇虐嘛,睇完會好唔開心
要真係文筆好先會開長文睇
台版一本完果種就是但, 甜甜地有萌就好
幾本完就最好
係而家呢文愈寫愈長 追死人
無論中間幾虐 只要係he就冇問題
綠野千鶴 啲文 輕鬆 甜 萌
岩你
幾本完可以但唔可以拖

虐身虐心都好辛苦
你有冇睇過靈契, 漫畫集集我都心入面屌9作者, 肉體係咁比果班阿婆阿姑無謂用家法虐
我鐘意虐心多過虐身 係辛苦 但同時果種揪心嘅感覺好正
冇睇過 bl?好睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞