[BL] 第194回召集腐男腐女 天天就是天天

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我見網上啲人話垃圾
我買緊板燒雞+chicken mc nuggest
樓下間759好似執左
魔道啲背景真係畫得好靚
直頭同game cg有得揮
但遠鏡啲人物動作都係差啲
化丹手咁快出
忘機連個琴都爛埋
總覺得溫若寒畫得唔夠奸 而瑤妹就畫得太奸
遠道
下集先屠玄武
係啊景好靚
每一幕角色行路都好怪, 佢地好似坐緊電梯咁...
化丹手簡直原罪
溫若寒上集無特別意義地唔露面, 今集露返,但其實都冇乜特別...原文呢個角色都唔係好提到
我睇另一套 帝王攻略又係咁 一行路就好怪
但如果係close up佢地啲步法又好靚
係遠鏡行路先怪
溫若寒小說應該十句對白都冇
但我直覺佢個樣係奸奸地 邪邪地
而瑤妹反而係善良樣
今集咪有個藍家人出黎捉綿綿 呢到小說有冇?
估唔到燒藍家會講得咁詳細
帝王攻略係BL ?

唔係WO close up 打橫方向行都係怪
溫若寒應該要老D?
其實修仙係咪Keep青春, 咁點解藍啟仁係老屎忽

藍家人出黎捉綿綿 小說唔知有冇, 但呢個藍家人係蘇X (即係之後金光瑤個手下
修仙會長青 藍先生都唔估有冇一百歲hahah
溫若寒 金光善應該都40-60歲?
邊到打橫行? 有冇個場景?我番去再睇下
但無羨跳黎跳去 跑果啲好正常
我記得小說好似站話蘇x係推綿綿出去受烙印
好似唔係咁捉?

帝王攻略係bl 小說好睇 前半勁虐心 前半甜
但動畫魔改左
頭幾集好膠 之後正常好多
但製作絕對唔精良
打橫即係人物露出側面 由畫面左方行去畫面右方/畫面右方行去畫面左方
動畫要簡略, 始終係改篇
小說應該要打一陣王八先有烙印呢件事?
BTW 我完全唔記得點解忘機之後都有烙印
同無羨死因同死既時間點我都唔清楚

咁帝王攻略係清水?
我知你講咩打橫行 但我都要睇番先知怪唔怪
係咪集集都有?
動畫要簡略 但唔係魔改
魔道改得好又跟原著 但帝王前面魔改得好勁
原著都係烙印先到玄武 但前面溫晁想搞綿綿果到 冇印象小說有冇
忘機果到係羨羨死左 佢好傷心 飲酒飲醉左 要搵笛(應該係陳情)搵唔到 唔小心搵到當年溫家個炮烙 就拎左黎印落自己到 當係睹物思人/令自己同佢有啲野相連?
死因 睇百科就話係俾惡鬼反噬
係亂葬崗到俾百家圍攻+反噬 應該
有清楚咁講
時間略有啲怪 不夜天城後3月/3年

帝王小說唔係清水
動畫暫時都係
[佛系mode] 有無巴絲打同另一半已經玩到有少少性冷感左?
https://lih.kg/786710
Gay
睇到最尾先知係gay po
香港地真係貧富懸殊到痴撚咗線
https://lih.kg/785997
Cls
應該集集都有, 不過你唔覺得怪應該睇返都唔覺? 因為我集集都好在意
忘機真係唔可以飲酒
講自己被碎屍萬段果度好難想像...即係走火入魔?但佢而家都仲用鬼道,莫生個BODY唔會更CARRY唔到? 或者當佢上身後已經係特別的體質...
忘機忍受到三年見唔到WIFI都好神奇... 果段圍而攻好似好簡略(純粹忘機阿哥講出黎
可能因為我睇原版
我要努力追返新修版先

帝王攻略有肉? 咁放入D排隊LIST度(喂
成日搵到gay po
當時冇留意 翻睇可能會留意到
又或者相比之下唔太怪 所以唔覺
我諗類似走火入魔但又唔係 走火入魔應該練功修仙先會有
而鬼道我估得反噬
可能係反噬俾走屍咬到碎屍萬段?
鬼道都冇過carry唔carry到嘅 係人都用得
佢都係玩下符 得閒吹下笛控制走屍姐 應該唔太大負擔
點止三年 如果不夜天城3年後先圍剿亂葬崗 咁應該係3+13年 (唔計見條屍
其實好多位都冇詳細講(新版都係一樣) 果13年大家點過 who knows

帝王真心好睇 中間真係虐到癲

洲洲有冇睇過風弄啲文?
岩岩睇左最新果集工作細胞
好似東京喰種
我都係咁話 再加寄生獸
係喎! 即係用陰虎符先易出事?
金魚腦睇完唔記得
我印象忘機為WIFI傷三十人, 唔知忘機點解唔保佢到最尾,
之後被禁閉好似係3年 , 跟住出返黎先知WIFI死左
果時思追比忘機帶返藍家應該細極都4歲?竟然冇記憶, 佢仲要咁聰明 ,點都應該記到自已本姓溫?
成本書我最喜歡一開頭形容藍忘機表情活像死了老婆

帝王虐係點虐? 唔好中我雷我都OK 同埋唔好攻受長期唔見面(一飛飛到見返都可以)

風弄! 睇過鳳于九天少少
因為果時咪出漫畫, 就睇左下小說
覺得癌細胞好可憐
不夜天城之後帶左佢番山洞 之後藍大帶左33個藍家前輩黎捉佢番去 佢打傷佢地再帶羨羨番亂葬崗 之前番去藍家領罰
我諗佢都知保唔到啲咩
之後話受罰3年期間知羨羨死左 先出黎搵佢條屍
但當時罰完未就唔知 但好似冇再罰
思追果時係幾歲3-5歲掛 唔太清楚
但因為佢果時係洞入面好似困左一段時間+發燒?先唔記得左細個啲野
後來先記得番

你雷點係咩先 中間攻為左唔想連累受 扮失蹤定唔知扮死 唔見受 搞到都搞左一輪 反正好虐

鳳于正
睇太子 我睇緊金玉王朝 等佢連載
注定佢死
唔係你死就我亡
石頭
便當專業戶:石田彰
因為出場費太貴請唔起
場場得2句
我唔制呀
我想聽石頭做主角呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞