[BL] 第194回召集腐男腐女 天天就是天天

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
好青春
係咪有份壽睇練習 成日打風同嗌果啲?
我高中時期 籃球隊既同學都有睇黑子
姐姐打籃球
你打咩位?
動畫好似我f6/7先有 果時都有男仔fd有睇
我係默默暗戀籃球隊隊長既路人甲
好青春
係咪有份壽睇練習 成日打氣同嗌果啲?

以前我好鍾意超能力運動, 閃11都鍾意

而家我都好耐冇睇JUMP, 過左果個鍾意友情,膀利既時期 , 不過身邊有同事仲好鍾意睇JUMP漫畫 會睇我的英雄果套
以前儲落JUMP漫畫次次都買到一半唔會再買落去 好似都未試過齊一套
早兩個月去J-World 好快睇完 主要睇齊木 封神 JOJO
冇打氣 小息我會偷偷地係高樓層偷望
不嬲架啦
其實我從來唔覺得有「腐作」依樣野(講緊嘅唔係指世初果類bl作)
基本上真係腐眼看人基
只要套作品夠紅就會多腐女睇到然後將其FF為腐作
但唔腐嘅人點睇都唔會覺係腐
以前中學雞身邊嘅朋友大多都有睇開御我嘅作品(好啦我認我仲停留係中學雞lv到依家都睇緊)
好似1/2王子呀吾命騎士呀依d我一睇就知係腐到爆嘅野係一個男仔fd同一個非腐女嘅眼中係會唔明到底腐係邊...
所以咪話班連登仔係深櫃囉
識貨
齊木好正
封神我入左坑無耐但仲未補翻漫畫
Jojo我想睇但仲未睇
齊木真心好笑 漫畫連港版都冇, 屌
Jojo 動畫都跟得好足, 睇唔落漫畫就睇左動畫先
然後成為ジョジョラー之後再睇漫畫

封神我係中學雞果時同學借我睇, 到大過左自己先買返套但冇睇過
動畫睇左幾集, 成本好低...,睇係睇份回憶
Jojo真心正
J world我睇果子 龍珠果堆
以前我好鍾意超能力運動, 閃11都鍾意

而家我都好耐冇睇JUMP, 過左果個鍾意友情,膀利既時期 , 不過身邊有同事仲好鍾意睇JUMP漫畫 會睇我的英雄果套
以前儲落JUMP漫畫次次都買到一半唔會再買落去 好似都未試過齊一套
早兩個月去J-World 好快睇完 主要睇齊木 封神 JOJO
識貨
齊木好正
封神我入左坑無耐但仲未補翻漫畫
Jojo我想睇但仲未睇
齊木真心好笑 漫畫連港版都冇, 屌
Jojo 動畫都跟得好足, 睇唔落漫畫就睇左動畫先
然後成為ジョジョラー之後再睇漫畫

封神我係中學雞果時同學借我睇, 到大過左自己先買返套但冇睇過
動畫睇左幾集, 成本好低...,睇係睇份回憶
Jojo真心正
J world我睇黑子 龍珠果堆
咁都記得
黑子 唔識欣賞
人人喜好唔同啦~
我覺得黑籃勝在人設到
赤司
青峰
赤司好可愛
青峰x火神
呢個好
強攻強受
兩個一齊入zone
H緊果時入zone
青黑都唔錯
我覺得幾可愛呀~
[抵撚死] DSE考34分不獲三大錄取 逾30名內地考生組團申訴
https://lih.kg/bvEwPS

矮仔
同兵長既feel差唔多 威嚴既小矮人
矮少少都唔夠高幫紫原含撚
白白b你小心d呀
一次過得罪左人類最強同奇蹟的世代嘅隊長
矮係因為同一個聲優嘛...大概
等等...咁我咪話埋我個名

甘b唔講我都唔記得係同一聲優
但兵長好似得160
洲洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞