小心呢件ptgf

276 回覆
4 Like 52 Dislike

執曬野行到去車站等車,就算未出,你見到明明約好左都可以臨時唔覆人唔見左,block埋人,你都火啦

唔緊要啦,約唔到咪約下一個
我試過直頭去到先比條女話原來冇約實
不過我都廢事屌佢,根本屌黎冇意思

我條氣真係好唔順,我真係以後都唔會約ptgf,你都咪撚再做雞蟲啦🐛

我冇搵都成半年有多,差唔多咩女都見過搵過,認真既,搵ptgf係消錢,但都有佢好玩既地方,你唔會拖隻老雞出街,亦唔需要同佢有任何責任就拖下手行街,呢到既人成日話點解唔正正經經搵女朋友,問題係香港根本好女仔,有都去哂班mk仔到,何況未必每個人都想拍拖,ptgf呢d玩下咪算,有時有d額外得著都真係幾開心幾過癮

利申:試過約條女4日3夜去台灣,試過等佢收工直落開房過夜(aa刷,兩條唔同既女)
樓豬我認得你
係852秘密個page見過你

你見過我咁恐怖 係見過我個po咋嘛,講嘢清楚d

總之ching ho ball
定D臭雞係到也文也武

唔緊要啦,約唔到咪約下一個
我試過直頭去到先比條女話原來冇約實
不過我都廢事屌佢,根本屌黎冇意思

我條氣真係好唔順,我真係以後都唔會約ptgf,你都咪撚再做雞蟲啦🐛

我冇搵都成半年有多,差唔多咩女都見過搵過,認真既,搵ptgf係消錢,但都有佢好玩既地方,你唔會拖隻老雞出街,亦唔需要同佢有任何責任就拖下手行街,呢到既人成日話點解唔正正經經搵女朋友,問題係香港根本好女仔,有都去哂班mk仔到,何況未必每個人都想拍拖,ptgf呢d玩下咪算,有時有d額外得著都真係幾開心幾過癮

利申:試過約條女4日3夜去台灣,試過等佢收工直落開房過夜(aa刷,兩條唔同既女)

我都有follow佢,不過真係唔建議助長ptgf, 出一次街幾百蚊一粒鐘,食飯睇戲又係男仔比,有啲過份到話摸都只係隔衫
你老味洗成千幾二千蚊我去叫雞做大爺都得啦

between 賣相嗰啲又係on9
我都有follow佢,不過真係唔建議助長ptgf, 出一次街幾百蚊一粒鐘,食飯睇戲又係男仔比,有啲過份到話摸都只係隔衫

齊來決絕助長ptgf,你我有份
有d賣底褲絲襪個d真係笑左,求其買d幾十蚊既底褲絲襪自己著完500蚊賣出去

同意,你話睇戲食男仔仔出,我還可以接受,但係有d連錫都唔得,果d真係搵黎把撚
依家d人係又屌唔係又屌,應該要屌既又唔撚屌
無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

睇樓主講野就feel到陣毒味 仲要咁講
無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

用條j諗野既男人
個腦除左搞野仲有乜野諗
雞蟲谷精上腦
雞蟲谷精上腦

係,同你個名一樣
無得屌都約?

講到你自己唔係毒撚咁,大家同類咋
有咩要小心啊?我又唔叫雞

反而我覺得要小心樓主條狗公多D,都唔知要冇愛滋
我覺得好正喎條女

樓主?
有咩要小心啊?我又唔叫雞

反而我覺得要小心樓主條狗公多D,都唔知要冇愛滋

件主角一定係你,自己扮人留言
我覺得好正喎條女

你見過佢個樣啦咩
我覺得好正喎條女

你見過佢個樣啦咩

上面咪有圖
樓主係大陸狗黎
仲要讀OU HD,打字用拼音。
屌你老母覆返上一個post呀雞蟲!
潛撚哂水做乜鳩姐 又改埋名

呢個係樓主改名前
大陸仔屌唔到港女西要叫雞

樓主?

樓主認真揾個女朋友岀街好過
以為改左名就搵唔到你啊,死臭雞

以為改左名我唔追擊你啊,支那狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞