小心呢件ptgf

276 回覆
4 Like 52 Dislike
約過佢,其實真人唔差,細粒,對波好似有c,出到黎把聲都幾好聽,好易出水

利申:約左2次非打手

都成半年前既事

咸魚白菜各有所好,可能我鐘意呢類型既女仔,我又覺得個樣唔係真係咁差

你好彩姐,其他好多客比佢放過飛機一定
屌,唔好以為冇人見到你用Ching喎,Ching咩先
無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

你有見過唔洗食飯既人未?性同食飯一樣係生理需要

都係個句,我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,我唔係要sexy
約過佢,其實真人唔差,細粒,對波好似有c,出到黎把聲都幾好聽,好易出水

都成半年前既事

咸魚白菜各有所好,可能我鐘意呢類型既女仔,我又覺得個樣唔係真係咁差

屌得?

呢個未屌過,不過有hj,手勢唔錯,但果排洗費大,之後都冇再約佢

其他ptgf就屌過幾個,不過都收哂山,話哂都半年前既事

都成半年前既事

未必真係放飛機既,好多時候都唔係約一次就真係出到,以我所知佢真係返緊學

Btw樓主你係出左去定未出先?

你約埋我果份

無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

都係個句,我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,我唔係要sexy

好心毒撚執下個樣正正經經搵返條女啦
比錢貼雞都有既

都成半年前既事

屌得?

呢個未屌過,不過有hj,手勢唔錯,但果排洗費大,之後都冇再約佢

屌都未屌就已經知好易出水 毒撚出手汗就出手汗啦
真係撚唔明搵ptgf個d係咩心態

都成半年前既事

未必真係放飛機既,好多時候都唔係約一次就真係出到,以我所知佢真係返緊學

執曬野行到去車站等車,就算未出,你見到明明約好左都可以臨時唔覆人唔見左,block埋人,你都火啦
讀咩書呢d女,第日係學校搵男人幫佢埋單,好撚慘

屌得?

屌都未屌就已經知好易出水 毒撚出手汗就出手汗啦

成隻手伸落去摸,指插都話手汗,你就毒撚出手汗,on99

都成半年前既事

屌得?

咁你又話易出水

好心毒撚執下個樣正正經經搵返條女啦
比錢貼雞都有既

巴打好似好撚勁咁成個溝女高手咁教人wow wow wow

執曬野行到去車站等車,就算未出,你見到明明約好左都可以臨時唔覆人唔見左,block埋人,你都火啦

唔緊要啦,約唔到咪約下一個
我試過直頭去到先比條女話原來冇約實
不過我都廢事屌佢,根本屌黎冇意思

都成半年前既事

其實樓主有無諗過調返轉佢只係甩過你底

屌得?

咁你又話易出水

你地個腦係咪得拎條撚插女先會出水呢個方法

on9,係毒撚既話就唔敢拖女行街啦,唔去叫雞唔係無膽,而係老得制屌唔落

所以你宜家係咪好自豪
好勇敢夠膽拖女出街
咪又係毒撚/雞蟲
利申 毒撚

嫌老得制咪叫洒店雞囉
成千蚊搵女陪你行街
我係你老豆老母一定打柒你個敗家仔

都話左約行街係300/hrs,爬文啦好嘛巴打

咁你會唔會行1hr就走呀
3hrs 連埋睇戲食飯二千蚊喇

唔緊要啦,約唔到咪約下一個
我試過直頭去到先比條女話原來冇約實
不過我都廢事屌佢,根本屌黎冇意思

我條氣真係好唔順,我真係以後都唔會約ptgf,你都咪撚再做雞蟲啦🐛

咁你又話易出水

你地個腦係咪得拎條撚插女先會出水呢個方法

笑撚死

都成半年前既事

其實樓主有無諗過調返轉佢只係甩過你底

我好有禮貌,而且佢未見過我個樣,佢好撚多柒頭啊叔都接,唔撚知佢搞咩鳩

嫌老得制咪叫洒店雞囉
成千蚊搵女陪你行街
我係你老豆老母一定打柒你個敗家仔

都話左約行街係300/hrs,爬文啦好嘛巴打

咁你會唔會行1hr就走呀
3hrs 連埋睇戲食飯二千蚊喇

會,睇佢老母戲
玩撚完,佢要入山住一排先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞