小心呢件ptgf

276 回覆
4 Like 52 Dislike

你約埋我果份
明明自己就係雞蟲但又屌人做雞

你一定係個主角

你約埋我果份

咁究竟講到放飛機同甩底有咩分別未姐
咁究竟講到放飛機同甩底有咩分別未姐

可能要第五頁開估
有錢就正正經經叫雞啦
300/hr咁貴都去是咪on9
識唔識分放飛機同甩底

開估未
識唔識分放飛機同甩底

開估未

留名學野
300/hr咁貴都去是咪on9

我有錢啊嘛,不過以後都唔會約架啦
識唔識分放飛機同甩底

開估未

留名學野

好期待
樓豬我認得你
係852秘密個page見過你

你見過我咁恐怖 係見過我個po咋嘛,講嘢清楚d

開估未

留名學野

好期待

推到第五頁

留名學野

好期待

推到第五頁

毒撚到雞都唔敢叫要駛錢同人行街食飯拖手
認真拋塊閪出黎做一樓一真係唔抵,比人屌埋都唔夠班死靚妹搵得多

on9,係毒撚既話就唔敢拖女行街啦,唔去叫雞唔係無膽,而係老得制屌唔落

所以你宜家係咪好自豪
好勇敢夠膽拖女出街
咪又係毒撚/雞蟲
利申 毒撚
認真拋塊閪出黎做一樓一真係唔抵,比人屌埋都唔夠班死靚妹搵得多

on9,係毒撚既話就唔敢拖女行街啦,唔去叫雞唔係無膽,而係老得制屌唔落

所以你宜家係咪好自豪
好勇敢夠膽拖女出街
咪又係毒撚/雞蟲
利申 毒撚

我唔去叫雞都可以叫我做雞蟲

所以你宜家係咪好自豪
好勇敢夠膽拖女出街
咪又係毒撚/雞蟲
利申 毒撚

嫌老得制咪叫洒店雞囉
成千蚊搵女陪你行街
我係你老豆老母一定打柒你個敗家仔

所以你宜家係咪好自豪
好勇敢夠膽拖女出街
咪又係毒撚/雞蟲
利申 毒撚

嫌老得制咪叫洒店雞囉
成千蚊搵女陪你行街
我係你老豆老母一定打柒你個敗家仔

都話左約行街係300/hrs,爬文啦好嘛巴打
我而家開個po係想提醒人小心佢,搞事個d巴打行開得唔得
約過佢,其實真人唔差,細粒,對波好似有c,出到黎把聲都幾好聽,好易出水

利申:約左2次非打手

都成半年前既事

咸魚白菜各有所好,可能我鐘意呢類型既女仔,我又覺得個樣唔係真係咁差
約過佢,其實真人唔差,細粒,對波好似有c,出到黎把聲都幾好聽,好易出水

利申:約左2次非打手

都成半年前既事

咸魚白菜各有所好,可能我鐘意呢類型既女仔,我又覺得個樣唔係真係咁差

屌得?
咁放飛機同甩底有咩分別啫?
無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

你有見過唔洗食飯既人未?性同食飯一樣係生理需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞