小心呢件ptgf

276 回覆
4 Like 52 Dislike
巴打有無約過其他介紹下

有搵過其他ptgf傾過有咩plan,但係爭係知呢隻臭雞係全ig性格最閪

求賜教

請指教

我就真係睇到R撚曬頭
巴打有無約過其他介紹下

有搵過其他ptgf傾過有咩plan,但係爭係知呢隻臭雞係全ig性格最閪

呢d擺到明老江湖 都唔知約過幾多仔
好心佢做雞仲讀咩撚野書,由佢出黎做雞開始佢讀幾撚多書都係無前途架啦
巴打有無約過其他介紹下

要互相分享
無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

陰公

助長啲臭雞
巴打有無約過其他介紹下

要互相分享

其實ptgf好多都一般樣,只不過係年紀輕d
毒撚到雞都唔敢叫要駛錢同人行街食飯拖手
認真拋塊閪出黎做一樓一真係唔抵,比人屌埋都唔夠班死靚妹搵得多
留名
認真拋塊閪出黎做一樓一真係唔抵,比人屌埋都唔夠班死靚妹搵得多

on9,係毒撚既話就唔敢拖女行街啦,唔去叫雞唔係無膽,而係老得制屌唔落
無得屌都約?

我唸住爭係想拖住條女行下街,享受下有gf既感覺咋嘛,唔係人人都要sexy

陰公

助長啲臭雞

我而家睇清楚d臭雞既閪性格,以後都唔會約
講左咁耐 究竟甩底同放飛機係點分
如果我係女我都會做ptgf

齋出街 有人比食飯
最多都係拖下手仔 kiss 面

加一千送handjob

唸起都爽

咁就輕鬆$1000 一日

有冇Ching 介紹ptbf 點入行
唔理肥婆,阿婆 定男人,比得起錢我都接

No sex

你咩樣
識唔識分放飛機同甩底

第五頁開估

on9,係毒撚既話就唔敢拖女行街啦,唔去叫雞唔係無膽,而係老得制屌唔落

好心正經識女朋友啦,識著d閪女人都好至少抽下水都唔駛限時啦下話
講左咁耐 究竟甩底同放飛機係點分

其實係無分別

點會得老雞
其實ig 好多女都好易約 根本唔駛錢
真係有人會搵ptgf

好心正經識女朋友啦,識著d閪女人都好至少抽下水都唔駛限時啦下話

我唸比幾舊水當無聊玩下 以後都唔會助長呢d臭雞
樓主慘到要ptgf
真係有人會搵ptgf

勁多啊叔會約,個妹妹比d啊叔玩到就黎殘
樓主慘到要ptgf

都話唸住係玩下,之前無約過
明明自己就係雞蟲但又屌人做雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞