法國啲港女好撚鐘意改啲與別不同既英文名

529 回覆
1739 Like 92 Dislike
I am nokia
大陸人d名先奇9怪怪 大學果陣見過tomorrow, yesterday, never
我堂哥姓jesus
佢老豆葡萄牙人
Pussy Lam
有名有姓,類似英文smith 咁
小豬個名
係,同埋個葡文發音係類似jyeh-sue-shh
有幾柒啊?講吓除咗一個英文名你仲識咩知識?分享吓

你有冇電工牌啊?
你有,你笑我囉,我唔識電工
你有冇工程師資格啊?
你有,你笑我囉,我唔識工程
你有冇mba啊?
你有,你笑我囉,我未讀過mba都讀唔起

Neuroscience啊,cognitive science啊,medicine啊,Astrophysics啊,你識你咪攞曬來笑我囉
如果學術嘢你唔識,你識煮餸識整甜品都可以笑我㗎喎
我連煲個湯都唔識,整蛋糕成唔到形
笑囉
叫noun
又真係名詞黎喎
C/c++?java?python?r?go?pascal?
我連html都唔識㗎,笑囉
Walter Lau??
好奇想知你指緊邊方便既知識?
冇啊,我咩都唔識,咁你依家笑定唔笑
你呀叔係俾人收養?
正常你堂哥老豆唔係姐係你老豆d兄弟咩
定係你表哥嚟
唔一定要鍾意睇戲先識既
我識嘅嘢夠大把連登仔唔識啦 搵幾個phd出來同我講嘢啦,唔好搵埋啲同港女一樣識,個特別啲嘅英文名,就當自己見多識廣ABC先得㗎
大笑左
自己柒左仲聲大大
厲害厲害
有幾柒啊?講吓除咗一個英文名你仲識咩知識?分享吓

你有冇電工牌啊?
你有,你笑我囉,我唔識電工
你有冇工程師資格啊?
你有,你笑我囉,我唔識工程
你有冇mba啊?
你有,你笑我囉,我未讀過mba都讀唔起

Neuroscience啊,cognitive science啊,medicine啊,Astrophysics啊,你識你咪攞曬來笑我囉

你做乜鳩姐
我細妹話佢有個男同學上年叫Nintendo 今年叫Nokia 仲有另一個男同學叫melody
公司仲有一堆唔識讀嘅名 有時開咪叫錯咗好尷尬 例:natsu ( 可能我孤陋寡聞先唔識)
咁仲叫唔叫與別不同
識幾個女仔用汽車品牌/車名做名,有個叫Koenigsegg
講到尾仲未有一個有技術含量/知識含量嘅人出來笑我

我仲以為會有人用語言學/民族學/人類學/考古學/人口統計學嘅角度來分析Sebastian呢個字笑到我面黃添
一個名都有罵戰 ,係我唔好 ,唔應該問冬兵係邊樹人
但係desdemona係比人屈既
見過有大陸人叫empty
5係都係h音咩 José 葡文好似讀hoo-say
利申5識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞