網上號召:萬人逼爆尖沙咀,誓要大媽無碇企

437 回覆
2487 Like 22 Dislike
5毛
通常都魔術同花式足球
今天我...
其實連登有冇行動想做
你依啲咪on9 囉,而家香港人政治關注度咁低仲要要求勇武既人先可以玩,到頭黎咪又係得幾個人出黎比人笑
比人笑下次就愈黎愈少人出,之後就不斷loop, 愈loop 愈少人

本土勇武派比政府槍打出頭鳥,士氣咁低迷仲邊有勇武派出黎呀,真係唔好玩啦。而家應該不分光譜引返啲人關注政治問題先。

我信政治光譜都好似金字塔咁,和理非非佔多數就好似金字塔底部,勇武派就係金字塔頂部就佔好少數。而家要做大個餅,吸引多啲人關心政治,個base 愈多人,就會愈多人覺醒做勇武派。 但首要要學識唔好互屌,屌到兩邊都散哂。不過依個係香港人性格,應該都係改唔到
連登有班打手
專覆啲抗拒港獨嘅意識

唔駛同佢地認真

想要「大部分」人嘅認同就收得皮
如果仲玩小數服從大多數
成連登都收皮啦
連香港1%都無

正如當年驅蝗「踢喼」「整喊細路囡」
清醒嘅連登仔
唔好俾一班仆街用「大部分」去撚自己
好驚香港獨立四隻字?
咁掛圖博獨立囉
你條五毛就最撚on9啦
唔差在啦. 碼頭開波, 操埋入海港城,再殺番落廣東道. 踢9佢地老母喼, 拎番自己地頭。
同班南亞仔講果果位可以收好多保護費
其實政府唔打算做野
係咪真係要靠香港人自己力量去解決
佔領尖沙咀
睇落好有道理
但咁即係要點做你又無講
我要真音樂!
大媽?
唔係話專登潑冷水, 而係講事實
你號召到500人都當你贏啦, 仲話萬人
屌, 過左2014雨傘咁耐仲有D咁既白痴妄想
香港人黎架, 你以為係乜呀,
唔洗番工呀? 咁有guts同你對抗強權? 有冇錢先? 有咩著數呀?
屌番屋企睇下電視睇你地做到D乜lor
迫爆左未?等左成晚
萬人?以前高登都應該得既
靠宜家後生呢班兒登仔?
咪撚玩啦
五毛又出動晒話實搞唔成乜乜pnw
大媽唔識英文架!
就係個個香港人都咁諗,香港先會死
香港政府唔理依d野
咁咪香港人自己救
但就係個個都怕死既心態先會令到香港既質素每況愈下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞