網上號召:萬人逼爆尖沙咀,誓要大媽無碇企

437 回覆
2487 Like 22 Dislike
搵人組職班busking撚去圍住班友bus
器材已經有齊晒
定個日子, 一定出黎支持.
支持港獨歌聲照尖星
When
日期 時間呢?
做乜都唔緊要勒!
呢到唔係高登
窒入去咪得 你覺得班廢老一個頂到十個?
係佢哋隔離 開罐臭魚
識玩就叫「獨立音樂節」,睇下會唔會清場
錄低班大媽ss唱歌 幫佢地整個remix
再係禮賓府播 俾777佢地聽下
有無得諗
連議員dq出嚟既都係小貓三四隻,呢d case點會多人
busking 撚反抗條毛呀
人地本質一樣架嘛
Support !!!
樓主到咗現場未?唔該舉一舉 獨角獸BB 個牌黎睇下
差個搞手
如定日子,又會洗太平地!所以隨機應變!不講太多!
百鳩幾人快閃入去跳舞
搶佢地風頭
本土醒少少啦唔該呢個post真係睇到嘔血
睇唔睇到上面班5毛狗不斷引人去做刑毀盜竊破壞私有財產既行為推人去死
反對派咁樣100%比人拉去坐監,社會又少一個反對聲音

係咪嫌本土呢幾年犧牲得唔夠多,唔該認真冷靜思考諗清楚方向
外國網絡右翼是如何玩死敵方公衆活動的:He will not divide us一役
https://lihkg.com/thread/770024/page/1
掛港獨banner 都得
但我睇完樓上條片 諗到另一個方法去激大媽
1. 幾個人去join 大叔跳抽筋舞
2. 搵幾個人幫大媽收打賞,唔比就叫阿叔過主,屌佢唔比錢又聽歌,記得比返大媽,等佢地又冇聲出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞