網上號召:萬人逼爆尖沙咀,誓要大媽無碇企

437 回覆
2487 Like 22 Dislike
仲有咩會攪得成呀.
唔撚係咁耐都未瞓醒呀?
出黎? 叫班連登仔一齊打去投訴嘈音都難啦。想佢地出黎
平反六四 釋放維權律師
其實好on9 人地廢老未搣左你囉 咁你可以點? 仲有d on9仔話舉banner/乜乜香港獨立標語口號諗住同人欖炒 笑到我。。。
第一整banner已經要錢
第二冇效果
你舉警犬未埋你請走你 大媽未繼續跳囉 你諗住你企埋大媽到佢地會護住你? 未又係讓開比警察捉走你囉
你覺得警犬會捉埋d大媽? 雖然人地係偽晉仔 但你咪當人地同你一樣智商啦 做得警犬都已經係成年人 唔係你地班連登小學雞諗野咁幼稚呀

肯定舉起唔洗5分鐘就比警察拉走 錢就比左 5分鐘就比人收左皮 好彩就拉開你同你講幾句比你走 唔好彩告你非法集會
仲有d咩掉陰尸紙去佢隻兜到 屌 你有冇去過現場 冇去現場都睇下新聞啦 大把食環同警犬紥哂馬係到睇住佢地唔比收錢 佢地e家收都係偷偷地收利是 仲點會光明正大放個兜出黎
有個話陰尸紙入利是比佢呢個係幾可取 但重要既係你要搵到一堆中年人參與比利是佢 否則一堆後生咁人地中左一次伏就唔彩你啦 咁你就企撚左係到 拎住d陰尸紙唔知做乜鳩 你話即場灑咩 咁陣食環係到你地籌定錢交罰款啦
不如整翻檔嘢係佢地隔離 不停咁播義勇軍進行曲 班大媽一嚟屌就屌柒佢地唔係中國人 唔愛國。
順路幫d人做下國民教育 教育d下一代國歌係點嚟啊 作詞嘅田漢係點死啊 同埋中國偉大嘅歷史
你同班5毛波台雞蟲假膠差唔多,不用分那麼細
買一堆田雞 然後即場放生
拉埋雪山獅子旗
拋到成地麵包碎 等老鼠同鴿過去搞鳩佢地
寄住派"陰司紙"利時比大媽
熱狗又可以"揚明立萬"
尖沙咀開始多人!
今日落雨 記得拎
EM wave shock曬d喇叭咪得
網上反應熱烈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞