條女好窮,想分手

499 回覆
1438 Like 648 Dislike
緊係啦 你估呢到中產多定基層多
呢個如果樓主係女人 嫌條仔窮會點
樓主正仆街
自己搵得個兩皮幾,係叻既就幫補埋你條女啦廢柴
樓主先係傻西,我幾皮野人工都想住公屋,你唔要條女就放返出黎
處?
唔愛佢就放手啦
你咪搵日同佢傾未來,設局借啲倚傾到不歡而散,睇下到時邊個話分手

不過如果佢有心痴住你等carry, 你就要做仆街嘢
照顧左佢三個月,些小手續費都要掛
如果你仲愛佢,會唔會鼓勵下佢上進?例如去進修、搵份有前景的工。咁就算你地將來無一齊,我相信佢都會感激你。
可能佢嘅背景令佢世界好細、諗野好簡單,唔識為將來打算。可能都因為咁,佢嘅「理想」就係同你共組家庭。
其實都唔太難搞
咪堅持唔養佢屋企人要佢細佬養囉
就算真係要養
頂盡養兩老 唔要養細佬
負擔都唔會話太大
同埋向好果邊諗
而家啲工人質素咁唔掂
條女得10k
叫佢留喺屋企湊仔都抵
如果條女都搵2xk 要佢湊仔好蝕
不過其實我覺得最好方法係俾多少少禮金買斷佢算
識個朋友又係幾層樓鍾意左個住公屋全家都係負累既 不過同你個case性別互換 佢份人仲要封建到痴線
話自己係男就唔介意養條女全家 做女人就一毫子都唔會貼條仔 頂盡AA
但最後佢冇揀分手揀放棄遺產俾阿哥家姐分埋留俾佢嗰幾層
有樓有車都仲養唔起條女 放生條女咪害人啦
被連登仔狂鬧臭雞拜金死全家
你又唔係善堂
照顧埋條女屋企仲辛苦啊
你每仆佢一次,就比$3000 蚊佢 ...佢會慶幸無個窮西男朋友
痴線如果篇文試下男女掉轉
包過千負評
條女個樣點先
你係咪上得太多child登
佢想表達
佢女朋友太窮養唔起佢想有個有錢太太包養
佢學歷如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞