條女好窮,想分手

499 回覆
1438 Like 648 Dislike
好鐘意呢d post
加1k就好開心,啲人窮起上嚟真係好易滿足,唔怪得啲老闆唔肯出好啲人工
放過條女,
跟著你呢d仆街,真係早分早著。
直接話你想咬老軟咪ok
條女最上進既就係mark實左樓主條水魚,結婚唔係兩個人既事,仲係兩個家庭既事,唔岩channel 既就無謂啦
放過條女,
跟著你呢d仆街,真係早分早著。
直接話你想咬老軟咪ok

樓主唔係仆街,只係現實啫
咁女朋友屋企又真係好嚴峻既,兩老住公屋拎綜緩,細佬讀ive fd,女朋友打份風流工
屋企欠債幾皮野
講真幾皮野唔係多,但係連幾皮野都無要借先係一個問題
除非樓主屋企有米/佢自己撈得幾掂,如果唔係照顧女友屋企都幾吃力
你呢啲人唔會明
兩個人都唔同步 物質上或精神上都唔同步
上連登講呢d
成班J毛都未出齊係度指指點點
你點樣得出人地想食軟飯?人地有食有樓有收入,係到只可以話佢唔想對女方成家人負責姐
哇 係差劉鳴煒少少 快d 飛左你女友 唔好浪費人時間

你都好賤下。
拍左4年
女朋友屋企 申請左老綜準備咬(70歲有多)
住公屋 有初中細佬 差人幾十萬
20頭

唔同既係佢28k
全家都當左差錢個個屋企人係垃圾 佢打算每月比6000家用就唔理 住係我屋企

準備存錢結婚
叫佢做雞賺錢比你養佢
佢兩老咬老綜
重要條女俾家用
D價值觀錯撚晒
好明顯成家都等樓主養啦

咬老綜邊有資格要人交家用
再講條女睇落都似不求上進
但求嫁得出 有男人養就算

同佢結婚?
樓主準備好養晒佢地1家3口未?
係,睇唔到佢既rating.
50分, 嘥米飯。 此post 己完。
我老豆老母都係差人錢
前排做手術洗咗勁多 都唔知點算好
Agger, 呢啲女擺明係想搵水魚養哂佢全家
樓主唔好咁傻
分手啦無謂降低自己生活水平
基層妹妹
唔要轉介俾巴打啦
好女仔大把人要
好撚仆街
鼓勵一下條女,比佢知道你同佢e加嘅經濟水平未可以講將來,希望要”向上”
同埋樓主都係老豆比首期,你條命好就睇諒下人

人地成日話要同出息嘅人交流
我就覺得可以令到身邊嘅人出息先係最高境界,咁於其廉條女有不足,樓主唔多唔少都有責任。
首先要做好自己,令其他人知道你係一個值得交朋友嘅人,最重要係比女朋知道佢自己有必要提升自己嘅”價值”

雖然樣一般不過性格好難求,既然佢性格都9.5,呢0.5就要靠樓主去互補長短。
仲有難聽D講句,如果佢真係樣樣都掂嘅話佢可能唔係你女朋友,而係乜乜千億太太,乜乜豪門未婚妻,仲需要搵個有月薪嘅人?
Why?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞