Live:一班由香港起飛的阿提哈德航空a330客機疑出問題

320 回覆
13 Like 1 Dislike
7400 ft
點land

高度錯左?
咩事
如果部機多支那人就好

On9 都唔知幾多香港人上左機

戇撚鳩
希望無事!

降落先係最危險

同埋赤鱲角冇番咁上下經驗都唔會俾佢入場
而家重要迫降

依個真係唔知 以為舊機場先要咁多經驗既機頭佬
消防已在場戒備
老老實實依D真係唔算係常識wo
好多人連點解起飛降落要打開窗蓋都唔知
航空界好多時同動漫界一樣,好多人都係覺得好多野係「常識」之後笑人咩都唔識

而好多時上得新聞既都係真係有好突發既事
所以起飛冇耐就可以降落
有時又因為航程短唔需要放油
咁好奇點解要飛咁耐有咩出奇?

點解成日話有一班飛膠天文膠地鐵膠小圈子(唔係全部)
都係因為咁
下下串9有興趣個d
再唔係就串人唔識google
屌走哂D人
真係冇眼睇
7400 ft
點land

高度錯左?

好似unrestricted descend to 3000

降落先係最危險

而家重要迫降

因為側風好勁會成架機吹郁
所以冇經驗好易奶野
如果部機多支那人就好

費事嘈
航空界好多時同動漫界一樣,好多人都係覺得好多野係「常識」之後笑人咩都唔識

所以起飛冇耐就可以降落

都係因為咁
下下串9有興趣個d
屌走哂D人
真係冇眼睇

問都會答 但一開頭擺低兩粒膠都唔知佢地點
希望無事!

降落先係最危險

而家重要迫降

我都唔知...... 講煩我覺得去印度仲煩
7400 ft
點land

高度錯左?

好似unrestricted descend to 3000

咁咪嚇撚死d 人
5000 了
7400 ft
點land

高度錯左?

仲有距離

所以起飛冇耐就可以降落

都係因為咁
下下串9有興趣個d
屌走哂D人
真係冇眼睇

問都會答 但一開頭擺低兩粒膠都唔知佢地點

一開始態度唔好問得西
叫答個個點會有好面色

降落先係最危險

而家重要迫降

所以冇經驗好易奶野

有幾何有咁勁嘅側風.....好日都唔吹多過15海浬

所以起飛冇耐就可以降落

都係因為咁
下下串9有興趣個d
屌走哂D人
真係冇眼睇

唔用腦唔通唔屌咩

Steven Lee 做咩要攪到無油先降落、機上既人嚇都嚇死啦
Like · Reply · 2 · Just now
估唔估到大概幾時可以降落

降落先係最危險

而家重要迫降

所以冇經驗好易奶野

有幾何有咁勁嘅側風.....好日都唔吹多過15海浬

wind sheer
無新聞台出breaking news...
如果部機多支那人就好

近期去EU做特價,我都買左張六月去。

而家重要迫降

所以冇經驗好易奶野

姐係每間航空公司都係飛得香港既機師一定有左一定年資?
架機係咪去緊澳門?
有冇最新情況

回航中,5分鐘後land,祝一切順利。
架機係咪去緊澳門?

唔係,之後會再拗彎先降落(好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞