Live:一班由香港起飛的阿提哈德航空a330客機疑出問題

320 回覆
13 Like 1 Dislike
中東三寶一定好過因航

利申坐過兩寶加因航

坐過兩次阿聯猶之後覺得不外如是
可能economics位問題

上個月上海返嚟坐KA,見到cockpit左邊坐嗰位係一個好後生嘅哥哥仔,唔知係咪你地所講

左邊係隊長位

我知啊,但坐左邊嗰個個樣真係勁後生,男仔,唐人,我都好有疑問

可能人地keep 得好

落地一刻幾顛簸
如果冇記錯坐右邊係鬼佬。事實上會唔會咁安排㗎?

你噏乜??? 咩叫會唔會咁安排??? 華人唔可以做capt??

唔係華人問題,係年齡呀
佢個樣好幼齒,應該30未到
中東三寶一定好過因航

利申坐過兩寶加因航

而家中東三寶777 econ位都變晒3-4-3一排
點會舒服吖
中東三寶一定好過因航

利申坐過兩寶加因航

點會舒服吖

legroom大 補返數

點會舒服吖

legroom大 補返數

No la
343 真係唔想坐
好迫夾

上個月上海返嚟坐KA,見到cockpit左邊坐嗰位係一個好後生嘅哥哥仔,唔知係咪你地所講

左邊係隊長位

我知啊,但坐左邊嗰個個樣真係勁後生,男仔,唐人,我都好有疑問

可能人地keep 得好

落地一刻幾顛簸

你噏乜??? 咩叫會唔會咁安排??? 華人唔可以做capt??

唔係華人問題,係年齡呀

我前面咪話咗....港龍7-8年可以升capt, 你大學一grad 就去, 升到capt 都未夠30.....因航都有capt 升嗰陣未夠30啦
眼土女土女嫋
老老豆豆中東三寶其實唔錯,分分鐘好過因航

Yes

左邊係隊長位

可能人地keep 得好

落地一刻幾顛簸

唔係華人問題,係年齡呀

我前面咪話咗....港龍7-8年可以升capt, 你大學一grad 就去, 升到capt 都未夠30.....因航都有capt 升嗰陣未夠30啦

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

唔係華人問題,係年齡呀

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

快啲搵返日期同 flight number 比我八吓

左邊係隊長位

可能人地keep 得好

落地一刻幾顛簸

唔係華人問題,係年齡呀

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

鬼佬先老....大把3條已經40歲

唔係華人問題,係年齡呀

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

KA891 20Dec
死喇好驚自爆

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

KA891 20Dec
死喇好驚自爆

問咗 friend 子,似係 mix,又真係幾後生

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

KA891 20Dec
死喇好驚自爆

連登仔真係神通廣大
落返嚟未

我見識少鬼知
隔離個鬼佬大年紀好多㗎
不過亦可能我記錯

KA891 20Dec
死喇好驚自爆

連登仔真係神通廣大

淨係得flight number同日期都起到人底

連登仔真係神通廣大

淨係得flight number同日期都起到人底

佢係知邊個係個機師嗟,又唔係知個巴打係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞