[港/日服]高達Online 1001自行開Post [2]

219 回覆
7 Like 0 Dislike
無ex哪有新手
睇番十五號個更新好多機都加雙槍喎,腕炮加強左,初吉光槍減500(其實好似唔多?)
320老虎真係加伸縮鞭 不過實用性高唔高就⋯
仲有個大更新活動不過唔知係乜鳩野黎
下星期有Super Gundam
160返利已準備
160返利已準備

出得咁快
160返利已準備

出得咁快

平衡服既機出黎啦

the o 應該都快啦

進入霸體新時代
對巴扎姆幾有興趣
無模組都想玩下
(因為無mk2)
成個月無玩
一番黎就換左部super fundam
btw 比人踢左出會
成個月無玩
btw 比人踢左出會

今天打了一場,在地上好像慣性的感覺,也不可以起到提高飛行高度的效果
B3改爆鎖定需要自瞄輔助,CBR彈頭較小?
成個月無玩
btw 比人踢左出會

今天打了一場,在地上好像慣性的感覺,也不可以起到提高飛行高度的效果
成個月無玩
btw 比人踢左出會

鎖定我其他機改到880+就覺得SA中近距離求射都中
成個月無玩
btw 比人踢左出會

如果下期一拳超黃出唔成,我應該就會換多一部Super,因為中了Reload特
而家仲係第二個post
成個月無玩
btw 比人踢左出會

如果下期一拳超黃出唔成,我應該就會換多一部Super,因為中了Reload特

我5抽中三部super gundam (銀圖 )
agx 04 改

G戰機
[港/日服]高達Online 老兵新兵活動!又送粉卷[3]
https://lihkg.com/thread/121887/page/1

大家轉場!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞