[港/日服]高達Online 1001自行開Post [2]

219 回覆
7 Like 0 Dislike
巴哈班傻仔叫人用tb唔好帶頭炮係咩玩法

佢地真係當65%減傷減dp係廢
full血tb防禦mode換算有成6千血
dp減65%唔畀人圍基本上唔會死

dp邊有減65%

dp邊有減65%

照射咪又係顏射tb

唔裝頭炮係有理由
782個頭豆射距有480
fatb得270
射距短到打唔到人 點用

唔帶頭炮你畀人埋身人地一定食住你
有頭炮你重可以打走佢反殺佢

dp邊有減65%

dp照減
rjj一樣有dp-50

dp邊有減65%

照射咪又係顏射tb

基本上新制tb個盾係無用
格照down, dp唔影響直接用火力高嘅裝備仲好
ctrl狀態dp又會減半
同以前平衡加倍一樣
密達斯點玩好

金圖?甚麼特性?

金圖就FA二連裝+索敵+修理包
修理大師就將修理包轉做修理槍

我金圖光特呀但係修理包唔係應該配彈藥包補上補咩?因為我見修理包好似好少咁
Mkv 係咪光特先算好?定其實冇乜所謂
我肯定tb盾mode有減dp
密達斯點玩好

金圖?甚麼特性?

我金圖光特呀但係修理包唔係應該配彈藥包補上補咩?因為我見修理包好似好少咁

光特FA加傷,修理包主要係俾你自己回血用,主要靠索敵和助攻拿分
密達斯點玩好

金圖?甚麼特性?

光特FA加傷,修理包主要係俾你自己回血用,主要靠索敵和助攻拿分

收到唔該晒
抽咩fatb都冇用
抽到重擊mk2最有用
抽咩fatb都冇用
抽到重擊mk2最有用

課金啦,少年!
樓上仲成堆以為tp個盾減傷唔包dp
強行偵查渣抽不到金圖等於廢了一半
強行偵察渣抽不到金圖等於廢了一半
港服連登部隊!

部隊名 MS特務遊擊隊
隊長ID 小欽z

部隊名 第603技術試驗小隊
隊長ID King

部隊名 白虎少女俱樂部
隊長ID 咸濕妻降臨

搜尋隊長/副隊長ID請註明大細階! 否則會搜尋不能

其實我都有一隊 不過好廢
幾時先出返鐵球抽 好想4部都用佢
新一年推一推POST先
請問IIF炮擊Reload特
應該用迫擊遠距離+F筒+機槍?

第三樣武器其實可以唔帶嘅
帶就不如帶散
新手一問 我有nt1 同gp01 二揀一邊部好 nt1改得低lv啲 而gp01升得唔多負重 fa 萬筒 裝埋cbr就-21積載 宜家好矛盾唔知用邊部好

利申 唔想用曬兩部高cost機
新手一問 我有nt1 同gp01 二揀一邊部好 nt1改得低lv啲 而gp01升得唔多負重 fa 萬筒 裝埋cbr就-21積載 宜家好矛盾唔知用邊部好

利申 唔想用曬兩部高cost機

nt1

帶就不如帶散

應該講f筒唔好帶。。。。 實用性0

帶就不如帶散

應該講f筒唔好帶。。。。 實用性0

同水渣嗰支F筒差唔多?係就唔好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞