[港/日服]高達Online 1001自行開Post [2]

219 回覆
7 Like 0 Dislike
請問IIF炮擊Reload特
應該用迫擊遠距離+F筒+機槍?

第三樣武器其實可以唔帶嘅
帶就不如帶散

應該講f筒唔好帶。。。。 實用性0

同水渣嗰支F筒差唔多?係就唔好啦

7000筒

帶就不如帶散

7000筒

http://gow.swiki.jp/index.php?%E3%82%B6%E3%82%AF%E2%85%A1F%E5%9E%8B%EF%BC%88%E7%A0%B2%E6%92%83%E8%A3%85%E5%82%99%EF%BC%89

帶就不如帶散

7000筒

http://gow.swiki.jp/index.php?%E3%82%B6%E3%82%AF%E2%85%A1F%E5%9E%8B%EF%BC%88%E7%A0%B2%E6%92%83%E8%A3%85%E5%82%99%EF%BC%89

好耐無玩
出左TB 換番部先
好耐無玩
出左TB 換番部先

莫非你是某實況主
好耐無玩
出左TB 換番部先

莫非你是某實況主

自膠
敢問桜字何解?
抽到初吉金圖

中爆風特
到底港灣基地點先扔到據點
到底港灣基地點先扔到據點

是咪bam咗啦
提多一次,港服打夠50場有8張DX,今日到期,到以下網址換領
http://msol.goone.tw/event/event1220/
百式改值唔值得抽?本身對黑死神狙有少少興趣,見加貝式有綠光同武裝配搭都幾多所以心郁郁
百式改值唔值得抽?本身對黑死神狙有少少興趣,見加貝式有綠光同武裝配搭都幾多所以心郁郁

抽啦 豆豆好用過桿 好似係

抽啦 豆豆好用過桿 好似係

其實咁嘅話銀圖都可以一戰啦
岩岩玩咗場
有個中士第一次搭sfs 撞晒其他7個隊友落街
岩岩玩咗場

k
岩岩玩咗場

k

問題係臨完場諗住最後一波突 佢撞晒幾部腦波渣古落黎
完場比人屌到仆街
岩岩玩咗場

k

完場比人屌到仆街

點樣可以一個人撞七個

k

完場比人屌到仆街

點樣可以一個人撞七個

岩岩睇返record 條友左飛右飛 切線飛咗去人地前面 搞到人地撞到佢爆咗部sfs
不過啲人誇大咗 佢撞爆咗2-3部only

k

完場比人屌到仆街

點樣可以一個人撞七個

岩岩睇返record 條友左飛右飛 切線飛咗去人地前面 搞到人地撞到佢爆咗部sfs

不過兩三部都夠on9啦
估唔到呢隻game都有得team kill

點樣可以一個人撞七個

不過兩三部都夠on9啦
估唔到呢隻game都有得team kill

後面渣好d咪唔會撞 有冇見過拓海撞車
FII鐵拳自爆-3
不過已經無用好耐
個post沉咗
個post沉咗

好多人仲係高登個邊
個post沉咗

好多人仲係高登個邊

隻game都無咩好討論
02/07 例行性維護公告
http://msol.goone.tw/?show=3&type=3&id=2972

精選超級扭蛋機限時開催

白金扭蛋機開放

應該就無新機出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞