[港/日服]高達Online 1001自行開Post [2]

219 回覆
7 Like 0 Dislike
時代既眼淚
有無人可以話我知點解B-3虎值320

其實bandai 應該出番蘭巴虎條伸縮鞭比佢,實用性高d,不過加埋都唔太值320

成堆格魯古古好打過佢

老實講呢部機280都唔知值唔值,武器基本上同老虎差唔多仲要冇筒,係枝機槍吸引再加上要同陸高同cost 營造到對位機咁⋯而家黎講機槍都加唔少分但係320始終性價比太低

其實bandai 應該出番蘭巴虎條伸縮鞭比佢,實用性高d,不過加埋都唔太值320

成堆格魯古古好打過佢

老實講呢部機280都唔知值唔值,武器基本上同老虎差唔多仲要冇筒,係枝機槍吸引再加上要同陸高同cost 營造到對位機咁⋯而家黎講機槍都加唔少分但係320始終性價比太低

沙漠KD場都玩得吓嘅, 啲人比較散
所以我先攞返出嚟講

成堆格魯古古好打過佢

沙漠BA場都玩得吓嘅, 啲人比較散
所以我先攞返出嚟講

屌講得太多KD
https://youtu.be/2cwxnGI27mo
好撚好笑機體介紹個度,最尾陰9隊友笑左好耐

成堆格魯古古好打過佢

等buff
推一下post 先
更新版號:2.1.0.5 > 2.1.0.6
(*玩家可於遊戲啟動後登入畫面的右下角查看版本號。)

無限彈藥模式
活動時間:2017/1/17(二)維護後 ~ 2017/1/24(二)維護前
活動內容:無限彈藥模式再度開放,所有可以補給的武器,其後備彈藥數量為無限,無法補給的武器,使用上依舊受到彈藥數量的限制。

季節券(2017 春)掉落開始
活動時間:2017/1/17(二)維護後 ~ 2017/2/7(二)維護前
活動內容:活動期間內大規模戰鬥結束後之結算獎勵,將有機率出現【季節券(2017 春)】,將可至交換所內兌換稀有道具包含【大成功強化券、超級扭蛋券、巫師哈囉(可兌換萬聖節服裝)、聖誕哈囉(可兌換聖誕節服裝)】,更有期間限定機體【吉姆後期生產型(強襲裝備)】與【薩克(渣古)半加農】,和更多好禮,趕快來蒐集。

每日簽到獎勵更新
- 1月17日獎勵:季節券(2017 春) *5
- 1月18日獎勵:機體特性強化券 *1
- 1月19日獎勵:戰鬥獎勵+1 *5
- 1月20日獎勵:大師級裝置 *1
- 1月21日獎勵:減少機體出擊時間50% *1
- 1月22日獎勵:大師級強化劵 *1
- 1月23日獎勵:機體倉庫擴展券 *5

作戰部獎勵更新
挑戰>活動 累計達成獎
- 2次達成:季節券(2017 春) *5
- 4次達成:季節券(2017 春) *10
- 6次達成:超級扭蛋券 *1

其他更新項目
- 發放活動獎勵【幻之開發計畫】與【強襲、阻止臨界點】
機體資料
吉姆後期生產型(強襲裝備)
http://gow.swiki.jp/index.php?%E3%82%B8%E3%83%A0%E5%BE%8C%E6%9C%9F%E7%94%9F%E7%94%A3%E5%9E%8B%EF%BC%88%E5%BC%B7%E8%A5%B2%E8%A3%85%E5%82%99%EF%BC%89
薩克(渣古)半加農
我不知邊部,求介紹
唔知啲日本仔知唔知有連登呢

已經有人知有呢邊

你睇我第一頁回乜

已經有人知有呢邊

你睇我第一頁回乜

已經有人知有呢邊

你睇我第一頁回乜

第二頁先岩
推一下post 先
更新版號:2.1.0.5 > 2.1.0.6
(*玩家可於遊戲啟動後登入畫面的右下角查看版本號。)

無限彈藥模式
活動時間:2017/1/17(二)維護後 ~ 2017/1/24(二)維護前
活動內容:無限彈藥模式再度開放,所有可以補給的武器,其後備彈藥數量為無限,無法補給的武器,使用上依舊受到彈藥數量的限制。

季節券(2017 春)掉落開始
活動時間:2017/1/17(二)維護後 ~ 2017/2/7(二)維護前
活動內容:活動期間內大規模戰鬥結束後之結算獎勵,將有機率出現【季節券(2017 春)】,將可至交換所內兌換稀有道具包含【大成功強化券、超級扭蛋券、巫師哈囉(可兌換萬聖節服裝)、聖誕哈囉(可兌換聖誕節服裝)】,更有期間限定機體【吉姆後期生產型(強襲裝備)】與【薩克(渣古)半加農】,和更多好禮,趕快來蒐集。

每日簽到獎勵更新
- 1月17日獎勵:季節券(2017 春) *5
- 1月18日獎勵:機體特性強化券 *1
- 1月19日獎勵:戰鬥獎勵+1 *5
- 1月20日獎勵:大師級裝置 *1
- 1月21日獎勵:減少機體出擊時間50% *1
- 1月22日獎勵:大師級強化劵 *1
- 1月23日獎勵:機體倉庫擴展券 *5

作戰部獎勵更新
挑戰>活動 累計達成獎
- 2次達成:季節券(2017 春) *5
- 4次達成:季節券(2017 春) *10
- 6次達成:超級扭蛋券 *1

其他更新項目
- 發放活動獎勵【幻之開發計畫】與【強襲、阻止臨界點】

狙擊機季節
無限網彈
炮象無限loop

成堆格魯古古好打過佢

等buff

舊機好多cost都係overrated
b3虎一出果陣好屈機
不過後尾越出越多勁機, 去到0083左右已經淘汰左
就算加飛虎枝儲豆炮 B3都係廢的
同問五號機點解有340一樣

個樣係高達就值340

個樣係高達就值340

水高點計

個樣係高達就值340

水高點計

揸佢嗰個唔出名
利申唔知邊個

個樣係高達就值340

水高點計

揸佢嗰個唔出名
利申唔知邊個

水高好似係量產機黎,性能好似高水吉少少個頭係高達咁
老實咁講句,5號機其實比300嘅gline 同盾吉更加冇用
機體資料
吉姆後期生產型(強襲裝備)
http://gow.swiki.jp/index.php?%E3%82%B8%E3%83%A0%E5%BE%8C%E6%9C%9F%E7%94%9F%E7%94%A3%E5%9E%8B%EF%BC%88%E5%BC%B7%E8%A5%B2%E8%A3%85%E5%82%99%EF%BC%89
薩克(渣古)半加農
我不知邊部,求介紹

呢部
http://gow.swiki.jp/index.php?%E3%82%B6%E3%82%AF%E3%83%BB%E3%83%8F%E3%83%BC%E3%83%95%E3%82%AD%E3%83%A3%E3%83%8E%E3%83%B3
唔知咩嚟, 日服兩部都係出過一次就無出過

前者 強襲吉好用 3 點beam dps幾高 用得過

個樣係高達就值340

水高點計

揸佢嗰個唔出名
利申唔知邊個

水高嚴格唔係高達
只係砌個樣有d似高達先咁叫
性能只係比水吉好dd

個樣係高達就值340

水高點計

揸佢嗰個唔出名
利申唔知邊個

水高嚴格唔係高達
只係砌個樣有d似高達先咁叫
性能只係比水吉好dd

用既合金都係gm d料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞