[燈]HSI跌勢已成(含分析)

207 回覆
42 Like 28 Dislike
請問是因為早上未能一鼓作氣沖上去就決定開嗎?
睇佢出手就知係8月24,9月3低位推算,
重要阻力位
單憑日頭走勢做決定,做daytrade就可以
其實今日有d直覺feel
黎緊要升穿27800會止
係咩 我d 淡倉由28600渣到26800先止賺部分
咁都叫day trade
Day trade食到2000點
你睇小時圖可以食2000點
唔識咪覺得我day trade
從來無睇過小時/分鐘/秒圖
佢問係咪日頭衝唔上
今日都未行完
OP我都想了解你出文留記錄比大家睇時尚未收市,點解咁早決定?
因為今日真係有d唔留紀律,憑感覺落注
有時玩恆指玩得多就會按本能出手
好似打籃球d人話hot hand 一9樣
勁鬼咩
交左唔少學費先開始識點玩
升穿278可唔可以理解你的底要252調番去262再重新計向上的空間?
長線睇足,不過今日都平左d淡倉觀望下
有人話今日見頂,有人話29000先見頂,咁應該幾時建淡倉好
最靚開put位個人認為係28600
hey OP can you keep update in weekend? I love to see you analyse and share to us.

With the bad news coming this week still have chance to gap down.
如果我坐左貨同無做trade都無咩好update ga wor
加上我唔睇新聞,所以唔會成日update
講真睇trend trade 除非轉trend否則無咩好update
最多都係update下生活同個人故事
樓主有料 lmhy
樓主點睇
彈唔彈得番上去開put
彈到上去我咪加put
本身已經開左坐緊
Update:
好友好似要發力,現在不應再加put住
暫時觀望
上到幾多你會cut profit?
我諗唔洗止賺啦,而家倒水咁落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞