[燈]HSI跌勢已成(含分析)

207 回覆
42 Like 28 Dislike
第一次學人出post,文肇可能會差d
首先唔講咁好,比張圖大家睇下先

就咁睇volume同price比較前2次出現大升既現象後,hsi有幾急同快既跌市
我想信今次都唔例外,我睇今次至少會去返21700
如果要沽既話可以留意下反彈位,可以留意下29100同29600呢2個位
通常先會係大跌日追沽
歡迎bin c,不過唔該比d耐性,我講緊既係中期trend,同睇開咩分鐘圖同日線圖既巴打唔同

利伸:個人分析,不構成投資意見或建議
仲會彈到29100咁高?我睇28500已經極限
Agger 29000好難 285已經加遠熊
睇幾時進行跌浪反彈?
今個月
睇幾時進行跌浪反彈?
今個月

本月底部大概睇幾多
唔唔
答你唔到,只要trend keep 住無變,時間根本唔重要
hi nigger
睇兩張圖就分析到
連登果然多專家
有其他分析唔通又post出黎教你咩
咪睇下之後會點
唔轉勢唔會再出post
睇兩張圖就分析到[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
連登果然多專家
有其他分析唔通又post出黎教你咩
咪睇下之後會點
唔轉勢唔會再出post

樓主 我支持你
連條線都冇劃, 點分析啊
同埋我唔係專家
係股票方面,專家講d野通常都係錯
真係分析得好深入細緻,大師
係咁而畫左張

利伸:9畫
有冇睇過我個post?同你嘅預測幾相似
股災將至?
https://lih.kg/706736

上個月頭一早講左,話左破左28500 就一定熊硬,宜家果班傻仔繼續strong hodl 啦 .
agree
所以真正有料既唔會出聲就係解
教埋你地班友仔搵錢仲要比你地串
正常都不會po 自己所有識的野上黎啦,留番比自己唔好?不過無聊post 下睇下有冇巴打都係咁諗,so far 都準 但都18個負皮。
至少證明你個post多人睇
記住股票不嬲都係少數人羸錢
保持自己有獨立分析能力唔易
人始終係需要其人認同自己既睇法
都係的,證明自己諗法係大眾的相反。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞