[我地自己整左隻驚] 放左LINK啦

165 回覆
184 Like 19 Dislike
好!等我地完成度再高d就會開始試下!
留名
雖然好似有啲離題,但上個post樓主講過話想隻game公平,無咁多運氣成份,我覺得the last of us個multiplayer mode係好公平,佢個計裝備點數嘅系統我覺得係唔錯,樓主可以參考下,唔知幫唔幫到你

隻game啲畫面同風格我都覺得好正,但可惜我得mac機
lm
支持
幾時開波?
backed
G持

backed

G持
想問下156蚊嗰個Tier 1 battle pass係咩嚟?
持有Battle pass既玩家,可以透過完成Pass提供既一啲Challenge 黎解鎖獎勵。Task例如係參與遊戲達到某場次,或使用某武器/職業參與遊戲達到某次等等,難度普遍極低,只係要求玩家進行遊戲。

而獎勵即係會包括in-game credit(用於解鎖道具/職業),premium credit(用於購買skin),該期battlepass限定既skin。Tier 1 即係較高級既pass,比起Tier 2可以較多獎勵。
番去課金先
係咪已經收左皮
仲努力緊
黎緊一兩個星期將會有多D情報流出
一月尾或者二月頭就會closed alpha
等咗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞