[我地自己整左隻驚] 放左LINK啦

165 回覆
184 Like 19 Dislike

支持香港 game 加油!
其實唔係認真意見 我開左game行幾步 aim幾aim就熄左game
如果有updata我都會down黎試
想問吓個battle pass入面會有咩
你地而家demo個配置需求高唔高
我部電腦玩Fortnite同LOL都要開低效
玩唔到PUBG
玩唔玩到你地隻驚

玩到既我陣間課350
三個窮學生(嚴格講有兩個唔係學生)
先抱歉無係KS寫清楚
Battle Pass 既reward入面會有skin,premium currency(真錢買),in-game credit(打到返黎既game錢)
依啲會係根據你既battle pass進度unlock而得到,例如打夠某個場數之類咁解鎖。
多謝支持
現階段未肯定到個配置係點,玩到PUBG應該可以玩到。我諗你可以先試試Demo既順暢程度
想靠連登賺錢?
有去玩過你地既DEMO,射擊感唔錯,但飛索果下有啲虛,無乜力量感,等待你地調整。
總之,G持!
係要認住樣果位

我地睇緊Poly條link ,好似都未嘗不可 不過要再研究下,因為暫時未係好肯定要整某幾個地區既實景之間混埋一齊,定係某個地區100%重現。

依個我地應該會做返個survey睇下大家既意見。
多謝巴打既支持同意見
試完demo
用1050ti有啲lag
同埋瞄準應該要有得set toggle 定 hold住

點都好
都會課返百幾蚊支持本土製作
多謝巴打支持。
到時瞄準一定會加返依類型既setting

關於lag方面,可以試試禁實/ 掣 既時候禁home,睇下會唔會好啲。

我地都想再收集多啲唔同既意見去睇下點樣提供唔同既畫質設定黎提高流暢性。
LM跟進
幫你推下
多謝巴打意見
換個角度睇,其實CS裝拆炸彈又何嘗唔係殺晒敵隊會贏 當然我地會留意依個平衡,但槍法一定會係我地主打既野。
因為琴日有巴打提出左Mouse acceleration同Motion blur既問題
我地已經Update左一個新既版本,將上面2張野移除左
黎緊我地會Update埋Toggle/Hold既設定

大家可以去Kickstarter到下載我地新版本既Demo
http://kck.st/2uQdQLE
因為琴日有巴打提出左Mouse acceleration同Motion blur既問題
我地已經Update左一個新既版本,將上面2野移除左
黎緊我地會Update埋Toggle/Hold既設定

大家可以去Kickstarter到下載我地新版本既Demo
http://kck.st/2uQdQLE
可唔可考慮調整一下飛索個physics

我見到條片入面個player
飛索attach得太快
而且飛行途中轉身仲可以咁穩陣咁順 有啲奇怪
咁急轉身理應會失平衡左邊身撞牆
而且瞄準嘅精確度應該比地上移動時低

宜家浮吓浮吓有啲「太空感」
所以我明點解有巴打話似jetpack
多謝巴打意見 我地會研究下點樣改善依個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞