[我地自己整左隻驚] 放左LINK啦

165 回覆
184 Like 19 Dislike
慢左啦你,我覆你又覆
g持

會唔會加多啲customize 嘅要素?

可以著唔同嘅衫,頭盔之類?
會有的 計劃係分成頭身兩部份,可以自由組合。
留名 返到屋企先睇

射擊game最重要fps
雖然暫時未肯定到配置要求係幾多,但我地會留意優化問題。同埋以暫時我地內部測試既結果黎睇,玩到 _ _ 既配置基本都會玩得到。而且順d
食雞?
應該係
某隻上年熱門我指
洗咩咁避忌呀
好正常嘅發言啫
連登可以咁樣商業宣傳?

Just 9up
ok留名支持
支持咗先
多謝你既意見 我地會諗下可唔可行
希望成品會係一隻有不停玩落去嘅game

Just 9up
多謝你既意見 我地會諗下可唔可行
希望成品會係一隻令人想不停玩落去嘅game

支持本土創作
我地會朝住依個目標做
加油
支持你
但舊電腦表示玩LOL都要開低效
應該玩唔到你隻驚了
岩岩課左跟住down埋黎試 有幾個建議
1 希望會有第一人稱 如果唔係其實同wall hack無分別
2 mosue sensitivity無得改 用唔慣個sensitivity下下要去轉dpi好麻煩
3 唔明點解會enable左mouse acceleration 完全無法精準地aim
4 唔該熄左montion佢 頭都暈

2,3,4都係fps game死症 如果唔搞好真係無gamer玩
都希望可以幫到你改進隻game 加油
多謝巴打意見。
1)我地都有依個打算,但最開始我地可能只會先推出第三人稱吸引(比較無咁hardcore)多D玩家。因為若然分開兩種模式,能夠匹配到的玩家將會減少。所以我地會先出一個模式,集中玩家,當夠playerbase時再做。關於第三人稱視野wall hack 我地都有考慮過,所以都有D設計去令佢盡量唔會有優勢。
2)未來正式遊戲一定會有,係依家既版本入面可以透過j/k , n/m 黎分別去較第三同第一人稱既sensitivity。未來會有平時既setting方式。
3)依個可能係build setting度我地應該唔記得較返,比ue4 default 左。多謝巴打提醒。
4)出既時候會有option較,抱歉依家個版本無提供到

我地自己本身都係gamer所以一定會好留意返依D野,抱歉依家我地未做得夠好
多謝巴打非常認真既意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞